Blidde inge GF...

Publicerat: 2011-07-05 Kl: 21:37:04 | I kategori: Min vardag


Tanken var ju att jag skulle följa med Sandra och Lina ner på Gatufesten ikväll igen, eftersom vi ändå inte hade något bättre för oss. Men jag åkte upp till Granloholm och umgicks med min lilla dotter och hennes pappa ett tag. Lekte lite i lekparker och så :) Men sen kunde jag inte lämna henne så jag kidnappade henne med mig hem över natten! Tusen gånger bättre än att sitta i ett öltält!!! Älsklingen min.

Vi har busat, varit ute i lekparken, myst, tittat på tv, ätit piggelin, lagat mat, Haylee har diskat (och blött ner heeeela golvet), jag har diskat, hon har badat och nu sover hon. Älskar att ha henne nära mig. Livet blir så mycket enklare när man har en liten tjej som man älskar att fokusera på. Allt (nästan...) annat känns så obetydligt när man har sitt barn nära sig, för kärleken till henne är så stark så inget annat kan ens komma i närheten av den. I love you babyhaylee!

Nu ska jag slinga håret och skrubba ryggen. Har flagnat sjuuukt mycket, usch :( Det ser så vidrigt ut. Jag kan ju inte ens gå ut i linne känns det som. Kan inte sluta pilla heller, haha. Så nu ska det äcklet bort och sedan ska jag sola järnet så att jag blir brun på nytt. Onödigt att bränna sig... It wont happen again, for sure! 

Förut fick jag ett telefonsamtal som gjorde hela min dag! Men samtidigt fick det mig att känna mig lite down.
Hur ska jag klara av, rent mentalt, att vara så långt bort i så långa perioder? Det är sjukt jobbigt och påfrestande! Blä.

Nu blir det projekt blondie, vi hörs sen.



Min bustjej förut idag! Hur vacker får man bli? ;o Sinnessjuuuukt söt.


Kommentarer
Postat av: Cattis

Ja hon är så söt!

2011-07-05 @ 22:02:41
URL: http://cattisenwiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0