Summering

Publicerat: 2011-01-13 Kl: 01:39:17 | I kategori: Haylee 9-12 månader


Jag har inte skrivit på ett tag, men jag har inte haft tid om jag ska vara ärlig. Det har varit så stressigt med lillans födelsedag och allting. Ska alldeles strax gå och lägga mig, håller på att somna sittandes. Men tänkte slänga upp ett inlägg först.. :-)

I tisdags så hade vi ju självklart kalas för lillan. Det var trevligt med vänner och familj på besök. Tack till alla som kom och firade Haylee på hennes stora dag, några st som skulle kommit dök aldrig upp och det var ju tråkigt. Men vi hade trevligt ändå! :) Vi fikade och surrade och barnen lekte. Haylee åt upp en heeeel tårtbit SJÄLV, haha tjockis :D Ni vet en såndär prinsesstårt bit som man köper på cafeér? En hel sån :) Gosen. Men man får äta vad man vill på sin födelsedag! 

Hon fick fina presenter, jättefina kläder. Så fick hon ett halsband i silver som symboliserar hennes stjärntecken av sin gudfar Jocke, och en jättefin silverram med en sjukt söt bild på henne i. Sedan fick hon en massa andra leksaker osv, men jag orkar inte skriva upp allt just nu.. Kan lägga upp bilder på sakerna någon dag. Finaste av min mormor som kom och grattade henne på dagen då hon jobbade kväll. Kläderna hon fick av henne vart själva födelsedags outfiten. Och så fick hon jättesöta kläder av Sandra och Zofie. Jag hade tänkt att hon skulle ha klänningen som hon hade på nyår egentligen, men den får hon ha på någon annans kalas istället. Det är mycket födelsedagar för vår familj nu här... Haylee 11 januari, Juan 9 februari, Wilma 14 februari, Hanna 24 februari, Jasmine 30 mars, keilie 11 april, ingen i maj tror jag? Danne 20 juni, osv osv osv.. Det fyller år någon i vår släkt varje månad, minst. Så det blir en hel del kalas! Men så är det med stor familj :) 

Idag har vi umgåtts med Sandra och Jasmine hela dagen. Ungarna har lekt och vi har pratat och skrivit i en bok, Sandra vill alltid att jag ska skriva i såna där "fylla i" böcker åt henne, för hon tycker att hon skriver fult. Haha, hon är knäpp :) Men jag tycker att det är roligt, så jag gör det gärna. Sedan åkte vi hem och Haylee badade och åt kvällsfika med pappa medans jag städade och bytte sängkläder till både oss och Haylees säng. Även fast hon bara sover där på kvällarna, när vi går och lägger oss så lyfter vi över henne till vår säng :) vi kan inte sova utan henne varken jag eller Danne. Hon är så himla gosig när hon sover, och jag ligger alltid ansikte mot ansikte med henne så att vi liksom andas på varandra, och så håller hon mig i handen. Sedan sover vi sådär :-) Lovely! Jag har försökt att somna utan henne några gånger, men det går inte. Det känns som att någonting fattas, ungefär som om man skulle sova utan täcke typ. Det går inte, det är inte skönt eller bekvämt. Känns inte rätt helt enkelt.
Men någon gång måste vi ju släppa taget, haha. Hon kan ju inte sova med oss förevigt, som jag gjorde med min mamma.

De senaste dagarna har varit riktigt tuffa för mig personligen. Det som absolut inte fick hända, hände. Jag är så himla ledsen, upprörd, besviken, arg och ledsen återigen. Sårad, kanske är rätt ord. Varför? Varför just du? Jag förstår inte. Det gör så ont i mig att behöva avvisa, men det är nödvändigt. Jag är viktigast i MITT liv, har jag fått höra. Om inte jag själv mår bra och tar hand om mig själv, så kan jag inte heller få min dotter att må bra och ta hand om henne. Och det låter ju väldigt logiskt, tycker jag. På ett intelektuellt plan så vet jag vad jag måste göra, men hjärtat vill en helt annan sak, och det är svårt. Så svårt. Jag är ganska bra på att "stänga av" mina känslor och tankar, men nu går det inte. Jag har försökt i två dagar, och det går inte. Det kommer tillbaka hela tiden... Men jag kan inte göra någonting åt det, jag inser det. Jag vet det.

Nu ska jag fortsätta titta på "Intervention" och somna till det. Såg nyss ett avsnitt om en 21 årig tjej som var hemlös och heroinist. Fruktansvärt, hon var så himla ung och bodde liksom på gatan.. Hur kan man förstöra sitt liv på det sättet? Hur kan man tillåta sig själv att gå så himla långt att man inte fattar att det är NOG när man inte ens får vara hemma hos sin egen mamma. Sjukdomen är stark, det är bara så. Den värsta sjukdomen som finns måste vara beroende. Den förstör för alla inblandade, inte bara missbrukaren själv. Familjen till personen drabbas minst lika hårt. En sån lömsk och hemsk sjukdom, usch.

Nu har jag fått ventilera lite tankar, det gör jag inte så ofta men ibland så måste man få ur sig saker och nu har jag fått det. Godnatt fina läsare!


Här får ni några bilder från födelsedagen. 
Resten finns på Facebook, för er som är vän med mig där. Annars kan ni inte se dem.

Mamma och pappa fixar allt fika :)

Födelsedagsbarnet väntar ivrigt på tårtan!

Haylee och vovven Harry. Försökte få en fin bild, men Harry var
rädd för Jasmine och hon kom varje gång vi skulle ta en bild och då
sprang hunden iväg :) Haha.

Haylee ska blåsa ut sitt ljus! (Jag blåste..:P) Och hon vill hela tiden
ta på ljuset så vi fick hålla undan hennes händer, tills vi sjungit klart.


Tjejerna! Haylee, Jasmine och min kusin Hanna.


Nam nam, hon åt hela den där tårtbiten själv. Hela! Hahaha.. Men fyller
man år så gör man :) Då får man smaska i sig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det som hänt då?

Alltså som inte fick hända?

2011-01-15 @ 14:35:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0