Mitt i natta

Publicerat: 2011-01-08 Kl: 01:52:55 | I kategori: Haylee 9-12 månader


Ska alldeles strax gå och lägga mig, tänkte bara skriva av mig lite först :-) 

Idag har jag och lillan bara varit hemma och gosat på dagen... Jag somnade ganska tidigt igår, men var supertrött imorse när hon vaknade. Skulle ha kunnat betala alla pengar i världen för att få sova bara 1 timme till. Men tyvärr Emma, kliv upp ba! Haha. Så är det med småbarn :) Men jag ska inte gnälla egentligen. Haylee sover väldigt länge mot för många andra barn, som vaknar 05-07 typ. Om Haylee skulle vakna kl 07, skulle jag nog börja grina. Hahaha nej då, men jag skulle inte klara av att kliva upp så tidigt. Jag har inte gjort det på många år! Men tids nog kommer hon ju att börja vakna tidigare än hon gör nu, då hon vaknar vid 10-10.30.. En morgontrött tjej har vi, precis som sina föräldrar. Både jag och Danne är riktiga sjusovare och skulle kunna sova 24 timmar i sträck om ingen väckte oss.

Imorgon (lördag) så kommer Dannes familj hit för att fira Haylees 1-års dag lite i förskott. Haylees farmor bor ju i Västerås, och kunde inte vara här på tisdag när Haylee fyller år på riktigt. Så då bestämde vi att fira henne med Dannes familj imorgon så att farmor också kunde få vara med! Två av Dannes systrar och Haylees kusin är utomlands, så dom kommer att fattas... Men vi ska fira både Haylee och Isabelle tillsammans med dom när dom kommer hem igen :) Så imorgon ska vi vara här och käka god middag och så. Jag måste gå och köpa en liten tårta också. Eftersom detta inte var planerat långt i förväg, som hennes riktiga kalas var, så har jag ju bokat tårtorna tills på tisdag. Ska hämta dom på tisdag morgonen, så att dom är alldeles färska och goda. Så imorgon får det bli en liten färsk tårta! Plus att jag vill att Haylees riktiga tårt-premiär ska bli på hennes födelsedag då hon ska få en helt egen tårta att smaska i sig som hon vill :) 

Nu har jag städat lägenheten ikväll, dock inte dammsugit och skurat golven pga tiden på dygnet och att lillan ligger och sover såklart. Men det går ju snabbt att göra (inte om man heter Emma och dammsuger varenda kvadratmeter utan munstycket, bara för att ALLT ska komma upp och jag inte ska missa någonting. Det tar ganska lång tid att städa våran tvåa på 69 kvm, kan jag säga... Och ont i ryggen har jag efteråt när jag har gått runt som en ostkrok. Jag BEHÖVER en ny dammsugare! Men jag tycker att dom är för dyra, det känns sååå tråkigt att lägga en massa pengar på en dammsugare liksom. Tycker inte ni det? Gud, vad mycket roligt man kan göra istället för att köpa en tråkig städ-pryl. Jaja..

Har haft ett lååångt natt-samtal med Sandra också, vi pratade i typ 2 timmar. Förstår inte vad vi pratade om men tiden rann iväg medans jag gick runt och drog överallt med trasan på alla ytor i hela lägenheten! Haha...

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på nyaste avsnittet av Modern family, haha så rolig serie :) Se den om ni gillar serier! Godnatt på er


Haylees underbart fina klänning... Det var tänkt att hon skulle ha den på
sin 1 årsdag. Men hon är ju så liten för att vara 1 år, och klänningen är
alldeles för stor i storlek 86 :( Tråkigt, men hon har andra fina klänningar.


Baksidan... Såååå vacker!


Såhär sover man om man heter Haylee Valderrama Strand. Hahahah,
gud vad jag o danne skrattade.. Fick ingen bra bild för hon vaknade till
av blixten på första bilden. Men hon låg med rumpan rakt upp i vädret :)


Haylees födelsedagsinbjudan! Som vi förövrigt inte har skickat ut... Haha.
Snacka om onödiga pengar att beställa 20 stycken. Dom är ju inte så billiga.
Men visst var det fint? :) Med lilla 1 års tårtan där i hörnet och snyggingen på bilden.

Kommentarer
Postat av: karla

okej=) hon ärju så fin och gullig!

2011-01-08 @ 12:02:22
URL: http://karlitalatina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0