Migränanfall

Publicerat: 2011-01-02 Kl: 16:52:03 | I kategori: Min vardag


Igår hade jag planerat att skriva ett bra inlägg här, men istället drabbades jag av världens jävla migränanfall. Så himla vidrigt! Det pulserade i hela huvudet till en början, när jag böjde mig ner så kändes det som om hjärnan ramlade ut typ och jag såg stjärnor nästan, haha. Sedan började det göra lika ont i nacken, kunde inte ens vrida huvudet. Sedan var det axlarnas tur. Då gick jag och la mig, orkade inte göra någonting. Det gjorde ont bara jag la huvudet på kudden. Tillslut hittade jag en någorlunda okej ställning, så då fick jag ligga stilla så i 7 timmar. Sedan klev jag upp en stund och tittade på TV, men fann ingen bra ställning i soffan så då fick jag gå och lägga mig igen. Usch för den kvällen!

Imorse hade jag fortfarande känningar i nacken efter all spänning. När man har så ont så spänner man ju sig hela tiden, vet inte varför men man gör det. Nu känner jag det knappt, härligt. Vilken befrielse! ;)

Jaja. Roligt inlägg... Idag har jag planerat för Haylees födelsedagskalas. Så mycket folk, vart ska alla få plats undrar jag. Mycket att handla också, men vi har ju lite tid på oss. Hon fyller ju inte år förräns nästa tisdag :) Gosen min. Hon kommer ju inte förstå någonting och undra vad alla människor gör i hennes hem!? Haha.. Snurpan min.

Nu ska jag städa undan lite, hade tänkt göra det igår men jag kunde inte brytt mig mindre då. Om jag hade hört ljudet av dammsugaren hade jag fan dött. Nu ska Danne ha datorn och titta på någon #!¤%%& fotbollsmatch nu, så jag får återkomma senare. Kram på er!

Till salu!
200 :-, ord. pris är 298:-. Obruten förpackning! 
Känns så sjukt onödigt att bara ha den stående här hemma...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0