Hungrig som tusan

Publicerat: 2011-02-01 Kl: 00:06:20 | I kategori: Haylee 12-18 månader


Hej bloggen!

Har inte uppdaterat på ett tag, vet inte varför men det blir ju så ibland helt enkelt. 

Vi har gjort lite olika saker de senaste dagarna, och det har varit roligt :) I lördags så var vi först på Himlabadet med Sandra och Jasmine, det var jag och Haylee som åkte och pappan fick stanna hemma, hehe. Tjejerna hade jätteroligt... Vi var mest i grottan där det är en bubbelpool, tills vi hittade Multibassängen som var öppen och där stormtrivdes barnen. Det var lugnt och skönt och mest små barn 0-2 år, med föräldrar då. Och inte djupt alls, 75 cm djupt bara... Så det var kul! 

Efter badet åkte vi hem till Evelina. Vi har inte setts på flera månader och Thelise har blivit så stooor och fin! :) Jättekul att träffa den lilla tjejen.. Jag och Haylee har saknat dom jättemycket!! Haylee och Thelli blev glada över att få leka med varandra igen, och Thelise ville mest kramas med Haylee hela tiden ;-) Haha gooosen! William var inte hemma tyvärr, men vi hann träffa han en snabbis iallafall. 

Igår var vi bara hemma hela dagen, tror jag iaf?? Jo det var vi nog. Jag och Haylee hade städdag och hon hjälpte mig som vanligt att dammsuga. Så myste vi bara på och lekte hela dagen. Hon var supergnällig och ingenting var roligt, men hon hade så ont i munnen för tänderna som håller på att komma. Usch, kan bara tänka mig hur det måste kännas när det ska spricka upp en tand genom skinnet! Fy fan. 

Imorse fick jag sovmorgon, och Danne tog med sig lillan och åkte hem till sin syster och Haylees kusin för att dom kom hem från Fillippinerna igår, där dom har varit i en månad. Så dit åkte dom och jag hade lite fixardag här hemma i lugn och ro. Jag bytte gardiner i sovrummet och tog ner alla julsaker osv... Så det är skönt att ha det gjort! Spikade upp tavlor och lite såna grejer.. INTRESSANT :) Men tillslut åkte även jag till Erika, och så åt vi middag och lekte lite med Keilie innan vi fick skjuts hem av Erika vid 19 tiden. Haylee var så himla trött efter den långa dagen och somnade i bilen, och som tur var så fortsatt hon och sov när jag bar in henne och la henne i sin säng. Jag har lite små ångest över att hon inte har pyjamas på sig utan vanliga kläder. Får ha pyjamasen redo ifall hon vaknar inatt så jag kan byta på henne. 

Nu ska jag lägga mig och se på Solsidan med min älskling, sedan sova. När jag låg och tittade igår kväll när han låg och sov, så hörde jag att han började asgarva flera gånger för han låg och lyssnade på vad dom sa i programmet... Så nu vill han också se det, roligt :D

Imorgon har jag tvättstugan hela långa dagen. Sköööönt, hoppas inte att någonting går sönder för då kan jag lova att jag kommer sparka sönder tvättmaskinen :) Godnatt!


Lyckligaste Haylee och Jasmine är en surpuppa! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0