Grattis min älskade dotter på din 1års dag.

Publicerat: 2011-01-11 Kl: 00:40:03 | I kategori: Min vardag


Det är lite skräckblandad förtjusning nu när klockan slagit 24, och min dotter officiellt är 1 år gammal. Jag vet att jag tjatar, men jag kan fan inte förstå att det har gått så himla fort. Ja herregud... :-)

Det är mycket som ska göras inför imorgon. Idag var jag och Haylee på Birsta helt själva. Gud vad jobbigt det var... Skönt att gå runt i lugn och ro och göra som man vill, men att bära sakerna själv och krångligt när vi skulle gå och äta osv. Men vi fixade det, såklart! Jag och älsklingen :-) 1 års älsklingen.

Jag håller på att klä om mina köksstolar, men det funkar ju inte!!! Jag får inte ner skruvmejseln i hålet, och stolsdynan är fastskruvad med 4 skruvar som sitter stenhårt. Inte så mycket att göra åt saken tyvärr. Kan ju inte slita upp skruvarna heller. 

Inatt blir det inte många timmars sömn kan jag säga. Imorgon måste jag upp TIDIGT. Jag har inte handlat fikat idag, så jag måste göra det imorgon. Tack och lov så ställde min fina vän Zofie upp och ska hämta tårtorna hos hon som har bakat dom. Så slipper jag åka ända till Nacksta för att göra det mitt i allt. Så tack för det Zoffan! Du räddade mig :-) Men det ska bli roligt. Min stora tjej... 1 år. Det som jag tycker är så knepigt med att säga att ens barn är 1 år, är att när dom är så små så är det ju så stor skillnad på om man är 1 år och 10 månader, eller om man är 12 månader. Förstår ni hur jag tänker? T.ex. Haylee och Jasmine då. Jasmine fyller 2 år den 30 mars, men nu är både hon och Haylee 1 år gammal. Haha :-) Häftigt. 

Lovar att ta mycket bilder på Lillan imorgon, så får ni se här sedan hur vi firade hennes dag :-) Hon ska få en riktig mysfrukost imorgon när hon vaknar. 

Nu ska jag ta och fixa det sista som jag kan göra ikväll, och sedan hoppa direkt i säng. Har legat med lillan i sängen i typ 3 timmar för hon har inte kommit till ro, utan bara legat och kliat sig (stackarn) och vridit och vänt på sig.. Men äntligen så sover hon. 

Apropå att hon kliar sig, så måste jag maila BVC... Vi skulle på 1-års kontrollen egentligen imorgon på hennes födelsedag, men då sa Christina att vi såklart fick byta tid så att vi inte skulle behöva ta sprutor och sånt på födelsedagen. Men hon har inte skickat någon ny tid, vad konstigt. Så jag måste ta tag i det direkt. 

Kram!

När man nästan (på bilden) är 1 år, så får man smaka en egen liten pizzabit :-)
Då blev man lycklig. (Hon har eksem på/runt bröstvårtan, den ena är alltså inte större än den andra :P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0