Dooown

Publicerat: 2011-01-25 Kl: 23:09:30 | I kategori: Min vardag


Tjena bloggen!

Vilket fint väder vi hade igår, måste jag säga. Helt underbart varmt och allting, och idag var det svinkallt igen. Igår drog jag årets första vurpa.. hahah. Hade varit på affären och köpt ett mjölkpaket som fattades för att göra sås till maten. Så halkar jag och flyger baklänges på rumpan och skrapar händerna i gruset. Nycklarna flyger, mobilen flög åt h-vete och mjölkpaketet sprack... Så gick en kille förbi och skrattade och sa "Sorry" :P Hahah.. fy fasen! Men det var roligt i efterhand. 

Idag har vi haft en rätt bra dag... Åkte och träffade Sandra på stan en snabbis, gick in på Kappahl och handlade ett par strumpebyxor till Haylee då hon behöver ett par rosa att ha till sin fina klänning som hon fick på Posten i födelsedagspresent av fina Marie och lille Alex! Den var så himla fin. Tack så jättemycket för det.

Jag är fortfarande lite down pga allt som händer runt omkring mig. Vill påpeka att det är inget som har något med varken Danne eller Haylee att göra, så ingen börjar tro att det är något problem mellan mig och Danne, för det är det absolut inte :) Jag försöker tänka positivt, men det är så jävla svårt. Det går inte längre. Jag får bara upp hemska, mörka minnesbilder och ser saker framför mig som absolut inte får hända, men som jag vet är den enda utvägen om detta inte får ett slut snart. :(

Men nog med negativitet nu, orkar inte med det! Hm.. Har som ingenting att säga eller skriva idag. Lillan sover sedan ett par timmar tillbaka, ska se om hon vill sova hela natten i sin egen säng :) Om jag klarar av det och kan somna utan hennes lilla ansikte mot mitt. Jag ska lägga mig nu och titta på 90210 och Familjen Annorlunda som jag missade igår.. 

Godnatt!


Men tjena! Jag heter Haylee och jag är så trött så jag håller på skratta ihjäl mig :)

Kommentarer
Postat av: Ewe

Hahah ne de är för killar som har häng tuttar kallas de ju chipstutte, du vet som Stefan j :p

2011-01-28 @ 16:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0