3 steg

Publicerat: 2011-01-20 Kl: 00:29:10 | I kategori: Haylee 12-18 månader


Hej bloggen. 

Låg med lillan i sängen när jag skulle natta henne efter att hon vaknat och varit skräckslagen efter en mardröm, stackaren. Givetvis så somnade jag också, som jag alltid gör när jag ligger bredvid mitt lilltroll.. Hon är ju så varm och gosig, och andas en massa varm mysig luft på mitt ansikte med sin lilla näsa. Dödsmysigt.

Idag, mina damer och herrar, GICK MIN DOTTER HELT SJÄLV för första gången! :-) En stor dag för oss, med andra ord... Igår stog hon knappt upp mer än 5-6 sekunder, idag har hon stått upp hela tiden och varit otroligt stadig och dansat och allting utan att någon höll i henne ens lite. När hon tog sina tre steg, så hade Danne brottat ner mig på golvet och vi slogs (på låtsas alltså:P) som vi alltid brukar göra, fjantade oss liksom sådär. Så ropade jag på Haylees hjälp och bad henne komma och rädda mamma. Fort som attan kröp hon mot oss och skrattade som en tok, sedan ställde hon sig upp helt sonika och gick tre steg tills hon kom fram till oss. DUKTIG TJEJ! :D Sedan gikc hon ett par steg till under kvällens gång. Lilla lilla Haylee... 

Imorgon har jag ett par ärenden att göra, och sedan har jag tvättstugan hela kvällen. Guuuuud vad roligt. När jag bodde i Granloholm älskade jag att ha tvättstugan. Men nu är det så jäkla långt bort och kallt att gå och tungt att bära dit tvätten... Och eftersom jag föredrar att tvätta själv istället för att Danne ska göra det, så måste ju han stanna med lillan. Onödigt att klä på henne en massa kläder för att gå en liten bit liksom. 

Nu ska jag krypa ner med gosen igen. Och förresten, från och med idag så har jag inte kvar mitt gamla mobilnummer. Vill ni ha det nya så skriv en kommentar :)




Iiiiiih, här kommer jag! Så himla söt.


Nybadad fröken letar efter busigheter att göra...



Detta är det senaste buset. Öppna kökslådan och plocka ut varenda sugrör,
ett efter ett, tills alla (ca 100 st) ligger på golvet. Hysteriskt roligt, tycker Haylee :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0