Sovmorgon

Publicerat: 2011-02-07 Kl: 21:37:50 | I kategori: Min vardag


Imorse fick jag världens sovmorgon, så himla skönt och välbehövligt. Fast jag får alltid lite ångest när jag inte kliver upp i tid. Men det händer så pass sällan och ibland behövs det :-) Tack min fina Danne!

Klev upp och lekte med busan, gjorde frukost och plockade lite hemma innan hon skulle vila en stund. Vid 16 tiden så kom min älsklings Jasmine och Sandra hit, så lagade vi mat och umgicks och barnen lekte, men Jasmine ville bara kolla på Pippiiiii, pippiiiiI!!!!!!!!!!!!! Som vanligt :) Stackarn, hon är så rädd för min Danne! Haha. När hon kommer hit, tittar hon försiktigt in i alla rum för att se om han är där. Haha, men det släpper efter ett tag. När hon skulle åka hem så fick Danne en puss iallafall. 

När dom hade gått så åt lillan kvällsfika och badade, och hon somnade på en sekund i sin egen säng och har sovit tills nu. Såklaaaaaaaaart nu när jag skrev om det så vaknade hon :) LOVELY! Fan att jag skrev det. Får hoppas på att hon somnar om, har varit in nu en gång. (20 minuter senare...) Så, nu fick hon lite mer välling så vi får se om hon fortsätter sova. Det är denna jäkla hosta som väcker henne hela tiden, stackars liten. 

Danne är på träning och kommer väl hem snart :) Jag ska plocka undan lite och sedan gå och lägga mig tidigt ikväll. Har inte så mycket mer att säga, återkommer om jag har något på hjärtat. 


Vart tog tiden vägen? ♥ Mammas mini Haylee..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0