Shululu

Publicerat: 2011-02-03 Kl: 00:39:03 | I kategori: Bilder


Hejsan!

Idag var det tänkt att jag skulle ha en städdag. Haylee och jag klev upp vid 10.30, så åt vi frukost i soffan (mysvarning!) och tittade på barnprogram. Sedan lekte Haylee för sig själv och satt och pysslade på och tittade i böcker, medans jag tittade på 7th heaven, skitprogram egentligen men jag fastnar varje gång jag ser det. 

Sedan kom vaktmästaren Johnny hit och fixade lite saker i lägenheten, imorgon skall han komma och fixa det sista på spisen, äntligen! Sedan har han fixat ett förråd åt mig, äntligen igen! Allt går så segt med dessa människor, man får tjata och tjata och tjata för att något ska bli gjort. Men Johnny är snabb han. Sedan ska vi på öppna förskolan med Emma och lille Mio, det ska bli kul. Har ju tänkt att Haylee ska få vänja sig vid grupper med barn liksom, innan hon ska börja på dagis på riktigt. Hon är ju lite småblyg av sig... 

Iallafall, så har lillan varit den gnälligaste i hela världen idag. Alltså hon har suttit fast på mig, om jag har rört mig 1 cm ifrån henne så skriker hon "mammaaaaaaaaaaaaa" och kryper efter mig grinandes. Haha.. Stackarn. Tillslut höll jag på att bli galen, så vi åkte ner på stan och mötte Evelina med familj, sedan följde vi med dom hem och käkade middag. Haylee var lika grinig där till en början, men sedan blev det lite bättre och så fick hon lite mat, då blev det bättre och hon kunde leka i lugn och ro med snygg Thelise och William. William är så gullig o duktig storkille, han kramar Haylee och säger "jag älskar dig" och pussar henne på kinden och handen och skrek "HON STÅR SJÄLV!!!!!" hahah, så visade vi att han kunde hålla henne i handen och gå med henne, och det var ju himla roligt :) Sedan lekte vi jagis runt runt runt i lägenheten, sedan orkade jag inte mer. Men mot slutet så började H bli grinig igen, men hon var supertrött och slocknade så fort vagnen började rulla, innan vi ens hade klivit på bussen. Gosen!

Jag är så trött så jag mår illa, men jag måste duscha innan jag går o lägger mig.. Hinner inte duscha på morgonen imorrn. Råkade somna en stund med lillan i sängen, skulle inte ha klivit upp, då hade jag varit pigg imorgon och hunnit duscha! 

Godnatt


Mammas tjocki

Kommentarer
Postat av: evelina

Ja men frågan är om jag ens skulle vilja ha dig? NEVA

2011-02-03 @ 09:01:42
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: Tomas sjöström

go o glad kexchoklad.... Känns som d va igår du satt m mej i badkaret Emma o fullkomligt Tokälskade att bada....VART har tiden tagit vägen!!! Kramisar på er från morfar Tomas

2011-02-03 @ 15:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0