Nu var det längesen (och det märks...)

Publicerat: 2011-02-18 Kl: 23:14:13 | I kategori: Min vardag


Hej bloggen! (Varning för lååångt inlägg)

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev, närmare bestämt 4 dagar och 23 timmar sen. Alltså nästan 5 dagar. 
Någon direkt anledning till detta vet jag väl inte om det finns, men jag har helt enkelt haft fullt upp och inte orkat blogga. Har haft lite personliga problem som man kan ha ibland här i livet, som också bidragit till att jag inte orkat sitta vid datorn så himla mycket, ännu mindre blogga... Men nu börjar det vända och jag mår mycket bättre :) 

Igår var vi på BVC med lillan för 1års kontroll + vaccination. Det var sista vaccinationen med Pentravac 13 och Prevenar eller vad det heter... Huga, mammas hjärta fick ont och som vanligt fick hon hög feber efteråt och sov oroligt under natten. Allting såg fint ut som det alltid har gjort. Hon vägde så mycket som 9.480 gram, hon hade bara gått upp 180 gram sedan vi var där sist. Men det beror på att hon har börjat krypa och gå mycket mer sedan vi var där sist, och då tappar dom ju lite i vikt eller iallafall går inte upp så mycket. Hon fortsätter att vara kort, 70,5 cm över havet är hon :) Hon kommer aldrig att bli en stor tjej, men det är ju som sagt ingen av oss i familjen. Undantagen är min egen mamma och moster, men annars är verkligen alla i min släkt och Dannes släkt väldigt korta människor. Jag själv är 1.58 och Danne är väl lite längre än så, men inte mycket. 

Jag skrev ju att vi skulle be om en ny salva för eksemen och utslagen som hon har och lider så hemskt av, hon kliar sig tills det blöder och det är svårt att få henne att låta bli. Då måste man ju i princip hålla fast hennes händer och det kan man ju inte göra dygnet runt, haha. Men sjääälvklart så hade utslagen blivit mycket bättre igår än vad dom varit i flera månader innan, men det var för att jag hade smörjt hela kroppen med kortison dagen innan för att jag tyckte så synd om henne och såg ingen annan lösning för att få det att sluta klia. Så det hjälpte ju iaf, men det är ju ingen långsiktig lösning. Så vi fick iallafall Locoid utskrivet igen, då han frågade om det fungerade sist vi fick det och jag svarade att den funkade utmärkt men att tuben ju var så liten och att den är slut för längesen. Så då skrev han ut flera st Locoid och mer Miniderm... Så att det bara är att hämta ut nya när dom är slut, så att jag inte behöver ringa och be om ett nytt recpet. Toppen! Men jag har bestämt att jag ska testa Locobase Repair, efter att ha läst om det på internet och det har fått väldigt bra recensioner. Så det ska jag testa. 

Jaja, nog om det. Vad mycket jag skrev, haha. Idag har vi inte gjort så värst mycket, jag fick en skön och välbehövlig sovmorgon då pappan tog Haylee imorse när hon slog upp sina ögon kl 8.30 och jag fortfarande var död efter nattens sovproblem för damen, ett väldigt vridande och vändande på henne pga febern. Han började inte jobba förräns kl 12, (trodde han) så då klev jag upp 11.30 när han skulle åka, snacka om loooovely :) 

Så jag och Haylee myste på och åt lite mat och hon såg på I drömmarnas trädgård som gick på SvtB. Sedan efter någon timme så kommer Danne hem igen för att han tydligen var ledig idag, haha. Skönt för honom och roligt för oss! Så då åt vi (igen) tillsammans och hade det mysigt... Sedan tog vi med oss Haylee ut i pulkan och lekte och gick en sväng, trots den bitande kylan. Sedan fick Haylee leka och krypa i snön med pappa, och det tokälskade hon. Hon skrattade så hon kiknade nästan, när hon fick leka i pudersnön :) Det var kul!

Nu ska jag läsa lite bloggar här inann jag ska sova. Nu är precis säsong 4 av Keeping up with the Kardashians klart här såg jag, woho. Då har jag något att göra hela kvällen :) Danne och Haylee sover. Jag råkade ta en nap mellan 17-19 med Haylee, det var tänkt att hon bara skulle få vila i typ 10-20 minuter för att hon var så himla trött. Men eftersom klockan var så sent så skulle hon bara få ta en powernap, men jag somnade också och på den vägen gick det, haha. Men det var hur skönt som helst. Så nu är jag pigg!

Trevlig helg, puss på er.


Busan sitter och leker i sin lekhörna


Gullis


Ute och vandrar med gåvagnen.
(Snygg matchning med strumporna där! Båda är ju iaf randiga, haha..)

Kommentarer
Postat av: Lina

Gud vad söt hon är:)

2011-02-18 @ 23:32:38
URL: http://linamarlene.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0