Mysdag med mamma

Publicerat: 2011-02-13 Kl: 00:20:21 | I kategori: Bilder


Hej på er. (med Judith-röst)

Har ni haft en trevlig lördag? Det har jag! Trots en förkyld dotter och en mamma med ont i halsen så for vi iväg till min mormor där min mamma bor för tillfället. Det var så himla mysigt och framför allt skönt att få bara koppla av och vara tillsammans utan några problem. Min mormor är bäst och min mamma är underbar. Love you! Min mormor hade lagat stuvade makaroner och korv som hon är fan bäst i världen på! Så muuuums. Haylee har ju inte träffat sin mommi på ungefär 6 månader, så hon minns ju inte henne. Så från början var hon lite blyg som hon är mot folk som hon inte känner. Men så fort hon märkte att hon visade intresse för henne och gav henne all uppmärksamhet så gick det över, och då var det bara mormor som gällde :D Roligt för mig att se!! Sedan kom även Dannes mamma hit en sväng  på kvällen, så då fick hon träffa både mormor och farmor på samma dag. 

Jag och mamma umgicks även med Evelina och hennes barn på eftermiddagen o kvällen, vi käkade pizza och barnen busade. Så tack Ewe och mamma för en lovely dag! 

Kvällen bjöd på en del mindre trevliga händelser, men det kan man inte göra så mycket åt. Så får det vara! 

Nu ska jag platta mitt hår innan jag går och lägger mig. Jag åkte iväg med blött hår imorse och jag höll på att dö av svett när jag kom fram till mormor. Körde fast med vagnen och fick kämpa mig ur det i ungefär 20 minuter. Så när jag väl kom fram var jag helt kall för jag hade svettats så mycket, och håret var ju blött så då orkade jag verkligen inte engagera mig i det, så jag satt bara upp det. Så nu skall jag rätta till det så att man ser ut som folk imorgon. Då har älsklingen träning och jag ska iväg på lite ärenden och även träffa mamma igen :) Ser fram emot det ♥

Nu ska jag sätta lite fart så att jag kan gå och lägga mig någongång. 
Godnatt!


Mina fina tjejer!



Kommentarer
Postat av: Erika

Åh, så gott med stuvade makaroner!

2011-02-13 @ 13:32:27
URL: http://mylittlewords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0