Magsjuke-maraton

Publicerat: 2011-02-04 Kl: 13:16:14 | I kategori: Min vardag


Nu har det blivit dåligt med uppdatering på denhär bloggen, men vi har haft en riktigt äcklig magsjuka som totalt tagit all kraft. Det ser ut som h-vete här hemma, har inte orkat gjort NÅGONTING... 

Det började på natten till torsdag, då jag kände mig lite konstig och bara ville gå och lägga mig. Men jag fick aldrig någon ro i kroppen utan mådde dåligt hela natten. Vid 7 tiden på morgonen så satte det igång. Somnade i badkaret i 2 timmar, jag badar alltid när jag har magsjuka. Vet inte varför men klarar inte av att göra nåt annat. Sängen är obekväm, och det är nära till toaletten när man är inne i badrummet redan. Vid 14 tiden var det Haylees tur, när jag kom upp så sa danne "Du har smittat henne" och jag höll på att börja gråta, fy fan! Stackars min lilla. Hon blev så tagen av allt och somnade kl 18, jag vägrade hålla henne vaken. Hon sov så skönt och fortsatt sova till 22, sedan ville hon vara vaken i sängen en stund innan hon somnade om och sov till 09.00. Trodde det var över då inget har kommit på hela natten, men vid 11 tiden så kom det såklart. Men hon är piggare idag iallafall.. 

Jag spritar händerna som en dåre för att inte bli smittad igen. Ska gå och titta om jag kan få en tid i tvättstugan ikväll så jag kan tvätta allt som är nerspytt och ja.. Mammas gos :( Förstår inte hur ensamstående föräldrar klarar av detta med att vara sjuk själv och ta hand om sjukt barn samtidigt. Jag kände igår att jag skulle aldrig ha klarat av det, jag hade nog dött. Så taaaaaack min älsklings Danne!! Du är bäst. Älskar dig. När jag ändå "mådde bra" och inte spydde mer, så var kroppen heelt död och jag gick och la mig kl 19.30. Tjött! 

Ska väl försöka få någon ordning på hemmet idag, om jag orkar. Vi får se om vi hörs nått mer sen, men det gör vi nog. 

Ha en bra dag! Och sprita händerna så ni inte blir smittade av någon äckel sjukdom!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0