Har funderat på en sak...

Publicerat: 2011-02-13 Kl: 23:17:02 | I kategori: Mina funderingar


Jag har tänkt på en sak ganska länge, som faktiskt facinerar mig ganska mycket. Det är nämligen hur man kan visualisera saker genom text, förstår ni hur jag menar då? Alltså t.ex. när någon skriver i en blogg eller på Facebook "Åh, nu ska jag bara mysa ner mig i soffan med en härlig kopp te och min gosiga filt och bara njuuuuta!", inte fan tycker jag att det är så speciellt att sitta i en soffa och dricka te? Men när någon skriver så så låter det så himla liksom... Fint på något sätt. Eller är det bara jag som är störd? Är det verkligen SÅ underbart att sitta och dricka te??? Visst är det gott, men inte sitter jag stilla och toknjuter av det. Eller när man badar. Jag älskar att bada, men när någon skriver att dom ska ta ett underbart härligt varmt bad så låter det så mycket mer än vad det är. Man ligger i ett badkar och svettas? Haha, äh det är nog bara jag som är koko.

Det finns ju en massa sånadär exempel som jag har tänkt på och irriterat mig på, men givetvis kommer jag inte på något just nu bara för att jag skriver om det. Men ni som förstår hur jag menar, håller ni med mig eller inte?

Kommentarer
Postat av: Tomas

He,he du är rolig du...-håller med,men jag tror människor ofta har en önskan att faktiskt kunna njuta mycket mer än dom lyckas med...AllahjärtansKram Pappa

2011-02-14 @ 18:29:57
Postat av: ZOFFFFAN

Jag förstår exakt, (har man facebook så fattar man;)

Det är sjukt hur våra hjärnor fungerar på såvis :)

2011-02-14 @ 22:40:13
URL: http://zofiegiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0