Kommentarer, tack!

Publicerat: 2011-04-22 Kl: 21:46:27 | I kategori: Min vardag


Det är ju astråkigt att blogga när ingen kommenterar. Någonting kan ni väl ändå skriva? Skärpning nu lilla readers!

Idag har vi haft en helt underbar dag. Vi hade mysmorgon till att börja med. Danne och hans bror var ut igår och sedan sov de här. Så de var väl inte sådär överlyckliga över att jag och Haylee levde om och busade haha. Men det struntade vi fullkomligt i :)

Klockan 13 så åkte vi med bussen in till stan och sedan vidare till Nacksta. Mötte upp Evelina med Thelise, och sedan Sandra med Jasmine. Så tog vi en promenad bort till Pompei där vi alla käkade tillsammans. Sedan har vi promenerat runt, varit i lekparker och lekt, varit hemma hos Evelina och sådär. En jätterolig dag! Det är ju inte allt för ofta som man hinner umgås med barnen o alltihop nuförtiden, när det är dagis och skola och jobb som ska hinnas med mitt i familjeliv och att sköta hemmet. Så man får ta tillvara på stunderna man hinner umgås såhär en heldag allihop.

Nu ska jag tvätta klockan 22. Köpte en ny jacka till Haylee igår och den är redan smutsig. Så jag tänkte passa på att bara tvätta lite smågrejer, så jag slipper att alltid ha flera fulla tvättkorgar med tvätt och känna mig stressad varje gång jag ska tvätta. Det är jobbigt, och tungt framför allt!

Vad gör ni ikväll?
Glad Påsk på er!

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter som en härlig dag!

Underbart att få umgås med vänner och bara koppla av..

Kram på dig

2011-04-22 @ 22:47:54
URL: http://miladymi.bloggplatsen.se
Postat av: Fanny ♥

hahahah visst är det åthelvete när man har läsare o ingen kommenterar, jävla läsare..

2011-04-23 @ 22:55:38
URL: http://fannyizabelle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag kan längta tillbaka till tiden då min son va liten,därför roligt att läsa om andra som har sina barn små. Moonasblogg.blogspot.com

2011-04-25 @ 00:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0