Känns som fredag

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 23:59:57 | I kategori: Haylee 12-18 månader


Hela dagen idag har jag haft en känsla av att det är fredag. Gillar inte när det blir så, allt blir så förvirrat när man tror att det är så. Men det är bara för att det är röd dag imorgon och så säkert..

Idag har jag varit på Birsta med Sandra och kollat runt lite. Hittade en vårjacka till Haylee och lite små saker bara. Hon har varit frisk idag, men hon fick ändå stanna hemma med mig istället för att gå på dagis. Lika bra att ta det säkra före det osäkra, så att hon inte smittar någon. Och det är ju ändå stängt imorgon och på måndag, så då skulle det bli så hoppigt tycker jag. Vi tar nya friska tag på tisdag istället :)

I helgen ska vi inte göra så mycket spännande. Haylee ska få påskägg på lördag, även om hon redan har upptäckt det och går runt och bär på det hela tiden, (det är givetvis tomt än så länge).. Sedan ska vi försöka träffa Haylees faster Eva som är i Sundsvall och hälsar på.

Dom senaste dagarna har vi haft en massa besök, vilket är ganska ovanligt eftersom vi bor så långt från stan, haha. Folk kommer aldrig och hälsar på oss typ. Men i förrgår så var Tobbe här med sin vovve, och så var också mamma här och umgicks. Väldigt roligt tyckte vi :) Sedan både igår och idag så har Haylees gudfar och farbror Renzo varit här med oss. Imorgon kommer Sandra och Jasmine på eftermiddagen och på lördag kommer mamma och min mormor och hälsar på. Full rulle med andra ord... :) Men det är roligt det!

Nu är Danne ute och umgås med sin bror o några kompisar, så jag ligger här i sängen med en sovande Haylee. Jag somnade när jag la henne och vaknade klockan 23, haha. Nu är jag pigg, men ska försöka somna så att jag är pigg imorgon.

Glad påsk på er!




Innan första dagis-dagen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0