Finväder

Publicerat: 2011-04-22 Kl: 10:24:35 | I kategori: Min vardag


Gud vilket härligt väder vi fick idag! Hoppas att det håller i sig under hela dagen bara... :) Alltså, jag måste säga det igen. Jag är så himla lycklig över min nya dator :D Den är riktigt bra och känslan av att ha alla tangenter på tangentbordet är obeskrivlig, haha. Det går så fort att skriva när man slipper sitta och jävlas med att trycka ner knappar som inte finns.

Har tagit fram Hello Kitty vagnen nu iallafall och börjat använda den. Nu kommer det inte komma någon snö mer känns det som :) Så nu ska jag lämna den andra vagnen på dagis så att jag slipper dra dit den varje dag, så får den stå där eftersom att hon ändåså sover i den där varje dag. Det blir bra det.

Idag ska vi vara med Sandra och Minen. Får se vad vi hittar på för något :-) Just nu ligger baby och sover, så jag tänkte ta en dusch medans och göra mig färdig. Fast jag skulle vilja göra slingor i håret först o främst.. Som jag har tänkt göra så länge. Men det tar ju sån himla tid att göra när man gör det själv. Och om jag duschar idag så får jag det inte heller gjort idag. Undrar hur länge Haylee kommer att sova? Hmm.. Ja ja :-) Det ordnar sig!

Ha en bra dag så länge mina fina läsare :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0