Datorlös

Publicerat: 2011-04-11 Kl: 19:05:50 | I kategori: Min vardag


Jag har ingen dator, därför ligger bloggen lite på paus för tillfället. Jag mobilbloggar så mycket jag kan, men nu är jag hemma hos Sandra för att låna hennes dator så att jag kunde skriva och skicka in en uppsats som skulle vara inne idag. Helt sjukt vad låst man känner sig utan dator, och rastlös. När Haylee sover har jag skit tråkigt, då brukar jag ju ha datortid, haha...

Idag var första dagen på dagis för lillan. Det gick så himla bra :D Jag var tvungen att väcka henne imorse, det kändes inte bra alls men jag visste att hon skulle vakna inom en halvtimme ändå. Men hon var riktigt svårväckt, haha. Klockan 9 var vi där, och vi var bara där till 11 idag. Vi började med lite utelek i 1 timme, och jag i mitt dumma huvud tog inte med mig några utekläder alls för jag hade inte tänkt på att vi skulle vara ute första dagen, för det var vad alla sa till mig. Men hon fick låna ett par galonisar av någon så det gick bra iallafall. Hon sprang iväg på en gång och utforskade hela gården och lekte med alla barn. Dagisfröknarna är underbara! Det känns väldigt skönt. Resten av veckan ska vi vara där 9-14. Det är en föräldraaktiv inskolning, så jag är med i 4 dagar och det är jag som lägger henne, byter på henne och såna saker. Sedan på fredag lämnar jag henne klockan 9. Hoppas att det ska gå bra, men det verkar så :) På detta dagis sover barnen utomhus i vagnen, och det tycker jag är skitbra nu när det börjar bli varmt! Då får dom ju en massa extra frisk luft utöver tiden de är ute och leker.

Nu ska jag ta och åka hem och lägga mig. Är supertrött efter denna långa dag. Efter dagis gick vi hem och lillan sov en stund, sedan åkte vi till Sandra och Jasmine och har haft utebus i flera timmar i det uuunderbara vädret. Så Haylee är heeelt slut, hon är ju inte van att vara ute såhär mycket per dag. Men det är jättebra, då sover hon nog tokbra inatt vilket behövs efter en sånhär dag.

Vi höres kära vänner. Nu vet ni att jag lever :)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0