No time

Publicerat: 2010-09-10 Kl: 13:37:56 | I kategori: Haylee 6-8 månader


Jag har inte suttit vid datorn på 3 dagar. Det är bara min käre Daniel som har datorn hela tiden... Haha. Så jag hinner aldrig sitta vid den! Känner inget direkt behov av det heller. Läser ju bara bloggar och kollar facebook, och det är ju snabbt gjort.

Det är fortfarande lite mycket sedan det som hände.. Men det blir bättre och bättre :)

Haylee utvecklas och frodas. Var på BVC igår för 8-månaders kollen. Allt var bra med henne som vanligt, mammas duktiga tjej. Hon har ju kommit in i denhär "8 månaders ångesten" som det kallas.. Så så fort jag försvinner ur hennse synfält blir hon jätteledsen (om hon inte är upptagen med nåt annat, roligare såklart). Och när folk som hon inte känner igen kommer för nära henne så blir hon väääldigt upprörd och gråter och gråter ända tills mamma tröstar och kramas. Stackarn, haha. Så igår när det var en sjuksköterskestudent som var och praktiserade med Haylees barnsköterska, så fort han tittade på Haylee så började hon stortjuta! Hahahha. Hon blev så rädd för han. Men när han höll sig på 3-4 meters avstånd så var han rolig och intressant att titta på. Mammas busunge :)

Igår var vi på Babyproffsen och köpte en ny åkpåse. En "kombi-åkpåse" som dom kallas... En jättepraktisk en från Teutonia eller hur det stavas! Man kan ta av och på extra "lager" beroende på vilket väder det är och hur kallt det är ute. Skit bra! Hade tänkt att köpa en vanlig i fleece först, men någon sån "skit" fick jag inte köpa för min kära mormor, haha. Hon är rolig hon.

Den 16:e flyttar vi!! :D Ska bli roligt! Längtar tills vi får köpa nya möbler och göra fint och så. Jag kommer nog inte gå ut på flera dagar haha, förutom kanske till Tempo.. :)

Ska på visning nu på måndag, sen samma dag som inflytten, alltså på torsdag, så ska jag skriva på kontraktet samtidigt som jag hämtar nycklarna! Kul kul. Men jag har inte ens börjat packa än. Man kanske måste åka och köpa några kartonger? Haha, det vore väl bra. Det går ju inte direkt att packa i ICA-påsar ;)

Ikväll så ska vi till min moster Tova som fyller år! Ska bli roligt. Undrar vad man får för smarrigt där då?? Haha..

Jag måste få fråga en sak! Alla ni mamas:

Har erat barn varit svår att få i mat? Min lilla tjej fullständigt haaatar "vanlig" mat. Hon vill bara äta gröt och toksläta puréer. Minsta lilla klump i maten så får hon kväljningar och totalvägrar sen. Vad ska jag göra??? Man kan ju inte leva på gröt och vatten direkt. Hon äter ju fortfarande ersättning en del också, men det tänker jag inte sluta med än på ett tag. Tycker det funkar bra för oss båda ett tag till åtminstonde.

Nu sover prinsessan efter en stunds protest mot att somna själv, hehe. Hon blir så arg och ropar efter mig hela tiden. Slänger ut tutten ur sängen för då vet hon att mamma kommer och plockar upp den... Gullhöna.

Ska hoppa in i duschen nu medans lillan vilar! Ha en bra dag.
Kram

En "kombi-åkpåse" som vi köpte igår. Den svarta givetvis :)

 

Du är den vackraste bebisen i heeela världen!!!

 

såhär ser det ut när pappa låter en äta själv i sängen......... Era busar!!

Men jag älskar er ändå, över allt annat.


Kommentarer
Postat av: madde

Ella totalvägrade mat vid 6mån! sen släppte det bara helt plötsligt! hon äter ALLT! då menar jag ALLT!! hon har aldrig spottat ut nån mat,skjukt!!



MEN du,ora dig inte, det kommer :) sen verka det vara väldigt många barn som har svårt för bitar! men det bruka ju ochså släppa!

plockmat är bra tycker jag,mat som dom själv kan plocka med händerna :)

äter hon inge välling heller, ella börja äta det vid 6mån :)

2010-09-10 @ 22:31:03
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0