Flytt tider

Publicerat: 2010-09-15 Kl: 23:56:29 | I kategori: Min vardag


Förstår ni att jag inte har packat en enda grej? Hahah.. Men vi får se om flytten blir av imorgon. Vi måste ha någon som kan köra släpet åt oss, någon som har bil med dragkrok! Och det verkar jävligt svårt för folk att kunna offra sig och hjälpa till lite!!! Gud vad jobbigt att sitta i en bil och köra. Bärhjälp och allt sånt är redan ordnat... Suck! Så vi får se om det går att ordna imorgon, isåfall börjar vi flytta då. Annars kör vi till helgen. Måste ut på IKEA med och köpa sängstommen jag har kollat ut. Så jag vill göra allt på samma dag. Så man inte behöver hålla på och jävlas med släp flera dagar i rad. Jag är en sån person som vill ha allting fixat på en gång. Inte hålla på i flera dagar med att få dit möblerna, då kommer jag att bli tokig.

Kommer nog inte att lämna lägenheten på en månad när jag flyttar! Haha, nej då. Men kommer hålla på hela dagarna ända in till sena natten med att fixa iordning, packa upp allting och vika in i garderober och ställa in i skåp och vika fint och pyssla på. Spika upp tavlor och greja! Har redan bestämt vart jag ska ha min fotovägg :) Men funderar på att åka dit och måla väggen imorgon iallafall... Om inte flytten blir av just imorgon. Så det är klart och ordnat.

Jaja, det blir nog bra ska ni se... Lägger ut bilder sedan när allt är klart och så :) Så får ni se vårat nya crib! Kommer bli så fint när allt är färdigt :D Längtar som ett barn på julafton! Eller hur man säger...

Nu ska jag ta och kamma håret, sedan se nya One Tree Hill och slutligen sova. Skriver kontrakt och hämtar nycklarna imorgon klockan 13!

Angående det där med sova hela natten. Fick två tips iaf :) Tack så mycket för att ni tog er tid och svarade!
Jag ger bara henne ersättning på nätterna. Eftersom vi bor i tvåvånings hus just nu så blir det så svårt att gå ner och göra välling, medans hon ligger här uppe och skriker och är ledsen. Men det blir nog enklare nu när vi flyttar till en enplans lägenhet, det tror jag iallafall. Jag har även köpt sån där "Kvällsvälling" från Semper, skit svår att få tag på och finns nästan ingenstans.. Men på Ica i Nacksta har dom den, så jag får väl köpa den där då. Ett paket räcker ju ett tag eftersom man bara ger på kvällen. I och för sig så får Haylee inte välling mer än på kvällarna ändå, men det kommer väl att bli oftare. Man ska ju inte ge välling mer än högst 3 gånger per dygn har jag läst.
Jaja, det löser sig nog! För hon vaknar ju av att hon är hungrig, för hon slukar i sig hela flaskan på två röda. De gånger hon inte är hungrig, suger hon bara ett par tag sedan somnar hon om.

Ska googla lite! Sov gott allesammans


Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till Casper

Jag använder Nestles Godnatt välling till Casper och den funkar super! :) Den sover han hela nätterna på. Och den finns mer lätt tillgänglig lite överallt.

Men tänkte snart börja med fullkorns välling och se.

2010-09-21 @ 15:11:58
URL: http://epmn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0