En riktig hemma dag

Publicerat: 2010-09-23 Kl: 22:57:17 | I kategori: Min vardag


Idag har vi inte gjort ett dyft. Vi har bara varit hemma heeela dagen. Ganska ovanligt för att vara mig! Jag blir så snabbt rastlös. Sedan om vi så bara går till affären så räcker det, lite frisk luft bara :) Men idag har vi varit hemma bara. Fast det har varit skönt också. Skönt att trivas så bra hemma så att man faktiskt VILL vara här. Haylee ålar runt på golvet och springer runt i sin gåstol och det är skönt att veta att det inte är nått att oroa sig för!

Haylee växer o frodas. Det går bättre och bättre med detdär att äta mat, idag åt hon Biff Stroganoff :) Men efter varje tugga så ser hon såå äcklad ut, och kväljningarna kommer lite då och då. Men hon fortsatte att äta iallafall. Så nu hoppas jag verkligen att den där "klump spärren" släpper.. Hon äter ju brödbitar och sånt. Hon får smaka på det mesta som vi äter, såvida det inte är kryddigt eller olämpligt - såklart.

Imorse kom en tant och besiktade lägenheten iallafall. Tror ni inte jag glömde hälften av allt jag skulle fråga? Vi hade en tid bokad klockan 08.30, så jag kliver med vånda upp ur sängen då medans pappan och Haylee sover vidare, och det såg sååå skönt ut. Så sätter jag mig på soffan, och tiden går och går och jag tittar ut genom fönstret säkert 200 gånger för att se om hon har kommit än. Men ingen tant dyker upp. När klockan är 10.30 så knackar det på dörren. SÅ JÄVLA IRRITERAD var jag. Jag hade kunnat sova i två timmar till, eller göra något annat än att sitta som ett fån och vänta på henne. Så nonchalant också, tänk om jag hade annat planerat? Hon kunde ju iallafall ha ringt och sagt att hon skulle bli två timmar försenad...

Nu ska jag gå och lägga mig. Egentligen borde jag diska, men jag orkar verkligen inte det nu. Jag gör det direkt när jag vaknar imorgon :) För är det något jag inte tål så är det disk! Fy, det ser så hemskt ut när det är fullt med smutsig disk. Idag har jag iallafall dammsugit och skurat golven. Rent och fint ska det va! Och eftersom jag inte har fått någon nyckel till grovsoporna än, så hivade jag ut alla flyttkartonger och förpackningar som möblerna har kommit i ut på balkongen. Orkade inte se allt rat. Så nu slipper jag se det :D

Godnatt!

(kan inte ladda upp bilder för internet är för segt!)

Kommentarer
Postat av: Din Älsklings Farbror

Hej min älskade Brorson !!! Maila mig på [email protected], Så skall jag skicka dig Bilderna Från Dopet. Är nu färdigt sorterat. Det är även ett filmklipp , där Prästen Döper Våran Go´Gumma !! Jag kommer inte ut på Facebook just nu, Men om du kommer ut där under morgondagen (Fredag) Skicka mig ett FB mail med din privata E-mail, Så fixar vi detta. Hoppas allt går bra md ny lght:en, Hör av dig om du behöver skjuts eller hjälp på något annat sätt. VADSOMHELST !!! Skjuts till affärer, m.m m.m etc. Ta hand om familjen , och fråga danne om han har lust att hänga på till Bergeforsen på en fisketur under helgen. Krama och pussa Haylee från mig och pappa !

2010-09-24 @ 00:00:19
Postat av: Anna Lindström

Våra tjejer börjar ´bli såå stor nu!

Line åt också biffstroganoff idag! Hon bajsa alldeles oranget! Hahaha!

Ser fram emot bilder sen vill vi komma o hälsa på när ni kommer iordning och landat i lägenheten :D

2010-09-24 @ 20:28:28
URL: http://annamariejosephine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0