Det tar ett tag att somna

Publicerat: 2010-10-04 Kl: 23:36:53 | I kategori: Haylee 6-8 månader


Idag har min Haylee varit ganska trött av sig... Vi klev upp ungefär klockan 10 ändå, så det var konstigt tyckte jag. Men vissa dagar är man ju tröttare än andra, det är ju vi vuxna med. Iallafall, så var hon vaken ca 2 timmar efter att vi klev upp, som vanligt. Sen sitter vi alltid i soffan och hon somnar i min famn. Sov i kanske 30 minuter. Sedan var hon vaken ett bra tag, från ungefär 12-17. Sedan sov hon i ungefär 1½ timme innan hon började grina, vilket hon brukar göra när hon vaknar. Då tog jag upp henne, men hon var så grinig och orkade inte ens hålla uppe huvudet sitt. Så då fick hon somna om. Och så sov hon till typ kl 19.15.. Stackarn, tröttisen mammas. Sedan åt vi lite, badade och då blev hon jättetrött igen och la sig för natten vid 20.30. Det är nog snuvan och hostan som tar på krafterna lite. Och kanske det faktum att mamma hennes hostar hela nätterna så hon blir störd!

Jaja. Babbel :) Idag har vi bara varit hemma hela dagen, det är skönt det också ibland. Sandra och Jasmine kom en sväng på kvällskvisten och busade lite och käkade mat. Jasmine fick chips och ville gärna bjuda Haylee, haha. Men dom var bara här ca 1 timme, sedan var det ju läggdags för båda små damerna. Men det var iaf kul att dom kom förbi en sväng, roligt med sällskap.

Har suttit och tittat på Svenska New York fruar, haha. Vilken dåre den där Åsa med bacillskräcken :) Roliga tanter att titta på.

Vad ska jag skriva om?? Känner mig tråkig idag. Har fortfarande inte sänkt spjälsängen heller, haha. Jag gör aldrig saker som jag säger att jag ska göra. Det måste jag ändra på. Jag är sååå seg och har dålig framförhållning. Det kan man ju inte ha när man är mamma!

Det tar ju alltid ett bra tag för min tjej att somna in riktigt djupt efter att hon har lagt sig för natten. Om vi säger att hon somnar kl 20.00, då sover hon inte riktigt förrän kanske 21.30-22.00. Hon sover ju, men hon vaknar och är ledsen för att hon tappar tutten eller att hon ligger fel eller vad det nu kan vara. När hon sover djupt så har hon ju inte ens tutte. Den är mest för att somna in... Ska försöka vänja av henne vid den innan hon fyller 1... Jag vill inte att hon ska ha napp för länge, och det är lättare att få henne att sluta ju yngre hon är. Ju äldre hon blir desto svårare är det ju. När har ni mamas med barn som använt/använder napp, slutat eller tänkt sluta med den? Jag var själv aaalldeles för gammal när jag slutade med den!

Nu sover lillan så djupt som det går, så jag ska hoppa in i duschen nu. Kanske ta ett bad innan jag ska sova? Gud, jag är vaken alldeles för länge på kvällarna. Måste börja gå och lägga mig tidigt. Nej, inget bad. En snabbdusch får det bli!

Puss på er

Så söt så jag smälter! Tack för att du är min :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0