Får man aldrig vara frisk?

Publicerat: 2010-10-06 Kl: 22:49:48 | I kategori: Min vardag


Nä, nu är jag förbannat less på sjukdom och förkylning och hosta och allt vad det är. Haylee hostar, jag hostar, Danne är frisk (men påstår på nätterna att han har ont i halsen.. buhuhuuu;), men han har hållt sig piggelin iallafall.. Det skumma är att jag bara hostar på nätterna, ytterst lite på dagtid. Så fort jag lägger ner huvudet på kudden kommer hostattackerna :S Varför är det så?

Idag har vi bara varit hemma. Sandra och Jasmine kom hit och vi bakade bullar, som ni nog har sett i tidigare inlägg. Jag gjorde allt slitgöra, fixade degen och allt. Det enda Sandra gjorde var att he i fyllningen och rulla ihop det, haha. Bullarna blev iallafall ganska bra, dom kunde ha varit lite saftigare dock. Men det duger för att vara första gången att baka på egen hand! Haha. Practise makes perfect :) Eller hur.

Nu längtar jag tills jag får pengar så jag kan köpa saker hem! Jag har blivit köp tokig i möbler och saker hem. Allt jag ser behöver jag på ett eller annat sätt ha hemma, så är det bara.

Lillgosen sover sen vid 20 tiden, då Sandra och Jasmine åkte hem. Så har jag o Danne ätit, och han dissade mina bullar och tyckte att Sandras blev godare!!! Den jäveln.. Vilken lojalitet va?? ;)

Nu vaknar hon, bäst jag springer dit. Puss på er




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0