Breaking Dawn

Publicerat: 2010-10-25 Kl: 23:56:13 | I kategori: Bilder


Jag började nyss att tänka på Breaking Dawn (för er som inte är så insatt, så är det fjärde boken/filmen i The Twilight Saga). Boken var så galet bra, jag kan knappt bärga mig tills filmen kommer ut. Jag har sett bilder på hon som ska spela Renesmee, barnet till Bella och Edward. Jättesöt :) Hon passar min fantasibild av henne!

Idag har vi varit hemma hela dagen typ. Haylee har haft lite svårt att sova ikväll. Jag la henne tidigt och allt men det hjälpte inte. Jag vet inte vad det var med henne.. Men men! Hon sover ju nu iallafall, det är huvudsaken. Så länge hon inte vaknar på nätterna så klarar jag av det. Men när jag ändå är vaken så är det ingen större fara.. Visst är det irriterande, när man kanske vill sitta och titta på en film eller göra någonting, och så måste man trösta henne fyrahundragånger, haha. Men det går ju över! Det är ju värre för henne än det är för mig, stackars liten.

Imorgon ska jag uträtta lite ärenden på dagen. Jag måste ringa ett par samtal, fixa lite grejer, in till banken och lite sånt "roligt" som ska göras! Hoppas inte det är snorkallt ute imorgon då, bara för att jag måste gå ut.

Haylee mår bra och är lika pigg och glad som vanligt.. Mitt lilla busfrö :) Hon äter fortfarnade jättebra, min duktiga tjej. Förstår inte att det där med klump-fobin bara släppte sådär hux flux! Men jag är jätteglad över det, såklart.

Nu ska jag strax hoppa i säng. Daniel kände sig inte så bra, jag gissar på att han håller på att få magsjuka. Då dör jag ju. Så han gick och la sig med lillan... Men han har inte spytt eller liknande, så det kanske bara är nåt annat.
Time will tell!

Jag känner mig så stel i nacken. Undrar om jag har sovit konstigt eller om det är för att man spänner sig när man är ute och fryser ihjäl? Det är jobbigt i varje fall!

Godnatt på er

Busig babyhaylee i lördags kväll.. Jag ska INTE sova mamma! Vägrar!


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Åååh, hon är så fin :)

2010-11-03 @ 13:25:01
URL: http://sigridbergseje.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0