08.30

Publicerat: 2010-10-01 Kl: 10:37:51 | I kategori: Min vardag


Vaknade jag av att en liten bebis rullade över mig och ställde sig upp på mig med armarna och skulle ha chokladkakan som låg bredvid sängen.. Bustrollet mitt :) Nu är hon så pass rörlig, så jag är lite nervös för att ha henne i våran säng. Idag ska jag banne mig få fingrarna ur och sänka spjälsängen.. För igår ställde hon sig upp i den. Inte riktigt, men hon stod på knäna (tur det annars hade hon ramlat över!) och höll i sängen liksom. Grejen är alltså att hon vet hur man gör för att dra sig upp.. Därför måste vi sänka sängen! Helt enkelt.

Snart kryper hon helt, det lilla trollet. Man kan hitta henne lite vart som helst när hon är på golvet. Just nu ligger hon under köksbordet och utforskar nåt där. Man måste hålla koll... Olyckor händer så lätt. Huvudet tar ju oftast mest stryk också.

Imorse kom iallafall målaren. Så jag ska få hela väggen i vardagsrummet omtapetserat.. Skönt! Tanten som först var här, hon sa att jag kanske bara skulle få omtapetserat på just den våden som det var skadat. Men målaren sa "nää men då tapetserar vi om hela väggen, annars ser det inte bra ut" så det var ju snällt :) Att han inte var snål som den andra... Han kom i tid också! Så nu har han spacklat och det ska torka, så kommer han tillbaka vid 14 tiden och tapetserar. Lovely :)

Fick nåt ryck här på morgonkvisten att göra spaghetti och köttfärssås, men vill inte äta det just nu. Men Danne kan äta när han vaknar och jag kan äta sen när jag blir sugen.

Så fort spaghettin är klar ska jag lägga lillan för hennes powernap.. Hon börjar bli tröttis.
Ha en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: madde

ella sov hos oss en natt när hon var sjuk när hon var 5 månader..då ramla hon ur sängen..:P det går så fort :) sen kröp hon ju vid 6mån så då fick hon aldrig sova med oss igen :)

2010-10-01 @ 15:25:37
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0