Snabb update...

Publicerat: 2010-11-28 Kl: 23:25:12 | I kategori: Haylee 9-12 månader


Hej mina vänner!
Kände för att skriva lite här, vet inte varför. Suget infann sig :) Har ju skrivit en del i den privata bloggen, har inte kollat statistiken där så vet inte om någon har läst. Kan ju berätta att jag håller på med den där 30-dagars listan som är så himla populär i alla bloggar just nu, där på privata bloggen. Jag berättar helt ärligt och öppet på varje punkt som jag svarar på.. Lite knepigt kan det bli ibland!

Iallafall. Mitt liv har varit fullt av motgångar den senaste tiden. Det har hänt så himla mycket jobbigt och negativt, så jag har inte haft någon lust att prata med någon och så. Men nu börjar saker och ting kännas en aning bättre. Tiden läker alla sår, brukar det ju heta. Det är lite olika vilka slags sår det handlar om... Vissa tar flera år att läka, andra några dagar. Så är det!

Hur är det med min Haylee då?
Jo då, hon växer och frodas som hon ska. Vi var ju som sagt på BVC förra veckan, då vägde hon 9.3 kg, och var 69 cm lång. Min tjej börjar bli stoooor :)

Utvecklingsmässigt så händer det otroligt mycket nu! Hinner knappt med. Hon har ju inte varit så tidig på det motoriska planet, men mentalt har hon varit väldigt tidig. Det handlar om personligheten tror jag :) Men nu så kryper hon för fulla muggar, på heltid. Snabbt som attan går det också, haha! Jag är så himla ovan att hon förflyttar sig på det viset. Idag så stod jag och vattnade blommorna i fönstret, så jag stod med ryggen mot henne. När jag vände mig om var ungen inte kvar i rummet. Då var hon ute i köket och pillade med någonting. Haha, man får vara snabb. Nu börjas det! :) Men det är jätteroligt att se, hon är så gullig. Det gick bara helt plötsligt en dag så började hon krypa efter dammsugaren. Stolt blir man ju såklart! Min duktiga tjej...

Hon kan stå själv ett par sekunder, sen ramlar hon på rumpan. Hon går jättebra och stadigt - om hon får hålla i någons fingrar som stöd, annars går det inte. Jag ska köpa en lära-gå-vagn nu i veckan, jag har varit så seg med det och aldrig rikigt fått fingrarna ur och gjort det. Men hon kommer att älska den så mycket, och ha så mycket glädje av den, så det är ett måste!

Hon kan säga mamma, pappa och titta. Titta är favoritordet just nu, allting är bara "tittahhh, tittaaahhhh", och hon säger något som låter som "Där!", typ -dä! säger hon och visar någonting. Så jag tror hon menar "där".

Tiden går fort, mammas bebis är snart ingen bebis längre. Snart är hon 11 månader gammal, oh lord. 11 månader, då är man ju nästan vuxen. Ser fram emot hennes 1-års dag så mycket. Vi ska göra allt för att det ska bli en minnesvärd första födelsedag. Hon kommer ju inte att minnas ett jota, men det kommer ju att finnas foton och alla andra minns ju :) Man fyller bara år första gången, en gång.

Nu ska jag sova. Imorgon får jag finbesök av min moster och mina småkusiner som vill träffa Haylee :) Kul!



Det vart så mörkt utan blixten för vi har ingen lampa i hallen än,
men denna vackra hänger iallafall på en liten yta mellan vårt kök och vardagsrum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0