Förvånad över snön

Publicerat: 2010-11-11 Kl: 00:49:40 | I kategori: Min vardag


Jag tycker om snö, men det är verkligen besvärligt att ha barnvagn när det är dåligt plogat/oplogat.. Skit tungt att dra! Idag var jag och Sandra och hämtade lillans "gamla" vagn i Granloholm där vi bodde förut. Eftersom jag inte har haft nån plats för den i nya lägenheten då vi inte fått ett förråd än, så fick den stå kvar där. Jag vill egentligen ha en ny, men fick ju ta denhär ändå eftersom det bara inte går att dra en sulky i sånhär snö.. Så bye bye, älskade Hello Kitty vagnen! Vi ses till sommaren. Har givetvis satt dit sittdelen på vagnen nu istället för liggdelen, men det blir så mycket fulare med sittdelen. Sufletten är så konstig... Men men, Haylee satt så gosigt och trivdes i den, plus att jag får ha henne MOT mig, vilket jag inte har haft på hela sommaren då jag använt Kitty vagnen... Så det är skönt som tusan :)

Annars då, vi var hos Sandra och käkade middag idag. Sedan när vi begav oss ut i snökaoset träffade vi på Ewe och Thelise, så vi alla tog en prommis med 3 besvärliga barnvagnar haha. Sedan åkte jag och lillan hem! Hon somnade så skönt på bussen. Hon har somnat i vagnen 2 gånger idag, det har inte hänt på 100 år... Hon somnade aldrig i sulkyn om hon inte var suuuuupertrött och inte klarade av att hålla sig vaken.

Haylee har däremot blivit så himla förkyld idag. På eftermiddagen rann det lite snor, men nu ikväll är det katastrof... Hon är täppt i näsan, hostar och mår allmänt dåligt. Jättesvårt att sova har hon, hon somnade till en liten stund med mig i sängen men nu är hon bara ledsen. Har provat med välling men hon vägrar, stackarn.. Nu sitter hon med pappa och försöker somna, men det låter inte som att det går nå vidare :( Huga.. Men jag kan ju inte låta bli att ta ut henne på hela vintern heller. Hon har nästan FÖR mycket kläder på sig när vi är ute..

Måste ta henne nu. Uppdaterar sen.

Kommentarer
Postat av: jennifer

Haha! Ska man säga tack eller skratta lite åt din kommentar? :P haha! ''vilka jäkla tuttar du fått''.. haha! jaaadu! dom har blivit huuuuge måste jag säga. och inte nog med det... dom läker också! :P

2010-11-11 @ 13:42:12
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/
Postat av: pernilla

nu tycker jag d u ska ta och skriva något om din älskade mamma.. haha <3

2010-11-16 @ 22:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0