14 timmar kvar...

Publicerat: 2010-11-22 Kl: 23:39:39 | I kategori: Bilder


Imorse ville min bebis vakna tidigt. Det ville inte mamma... Hua, var så trött. Men jag ville inte sova igår, sen blev jag störd en hel del också. Men det var bara att kliva upp som vanligt :) Tur att hon blir trött igen efter 45 minuter och vill sova. Haha :)

Efter vår sovstund så kom min fina vän Lina hit på besök. Jätteroligt och välbehövligt. Haylee blev blyg som tusan från början, haha. Så gullig var hon och la ner huvudet hela tiden och gosade. Men sedan blev Lina en favvis! Vi pratade och umgicks, Haylee och Lina åt mat i köket men jag var inte så hungrig... Sedan bestämde vi oss för att dra på Birsta en sväng. Jag blir tokig av att gå på IKEA. ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA; jag vill ha presentkort på IKEA i julklapp! :P Haha..

Sedan följde hon med tillbaka hem hit och tittade på Paradise Hotel innan vi åkte på ICA och hon åkte hem. Tack för idag Linis!

Imorgon är dagen D. Min älskade mamma kommer hem. Vi har alltså inte träffats på 6 månader. Så det ska bli helt underbart alltså. Spännande :) Är lite smånervis, haha. Ska bli så roligt att hon får träffa lillan också. Haylee kommer att älska henne, det vet jag. Det gör alla som träffar min mami! Hon är så mysig och kärleksfull, så det går inte att göra annat. Pappa Danne jobbar kväll, så det blir tjejkväll här hemma imorgon. Lovely =) Om Haylee vaknar under DH så får mamma ta henne, hahah. Närå, hon får vara vaken med oss om hon vill det :) Det är ju en speciell dag. Jag har blivit lite slapp med rutiner på sistonde, måste jag erkänna. Men jag känner att jag inte bryr mig så mycket... Hon somnar när hon är trött :) Självklart då inom rimlig tid, jag låter inte henne vara vaken till 12-1 på natten direkt. Men ni fattar... Om hon inte är trött prick kl 19.30 så behöver hon inte sova då. Hellre att hon får somna när hon verkligen är trött än att ligga och skrika och protestera i ett halvår innan hon somnar. Min gosis! :) Är jag ändå vaken så har jag inga problem med att hon är vaken.. Det är bara kul. Hon är det bästa sällskapet!

Nu ska jag diska undan lite innan jag ska hoppa ner i sängen. När jag kom hem låg mina babies på soffan och hade tvärdeckat, haha. Dom var såhär sov-varma och gosiga. Men jag tvingade in dom i sovrummet! Inge sova på soffan här inte... Detta är min tron :) Ska lägga mig och titta på Paradise och Hollywoodfruarna på tv3play... Paradise såg jag ju förut med Lina, men Haylee grät som en tok när Danne kom hem så jag skrattade ihjäl mig.

Han har klippt sig kort idag, och han hade ju långt hår innan. Så jag tror att hon blev lite chockad, och kanske ledsen för att hon alltid ligger och gosar och drar i hans hår på nätterna och när hon ska somna. Hon drar håret, näsan eller öronen på oss. Alltid. Någonting måste hon klämma på när hon sover... Mitt halsband är poppis det också.

Nej, mina ögon går i kors. Måste rappa på. Utlovade ju en bildbomb idag men har inte knäppt några :/ Förlåt! Dålig bloggare jag är... :P

Bye!


Haylee med sin fina mugg som hon fick när hon låg i magen, av Amanda!

Älskar den, fast namnet är ju lite felstavat men det gör ju inget. Den är speciell och fin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0