Svårt att välja bilder

Publicerat: 2010-03-04 Kl: 01:07:54 | I kategori: Bilder


Nu ska jag snart hoppa i sängen. Haylee ligger och sover i vagnen, trött öga :) Hon är så underbar min lilla bambi! Idag har vi varit och handlat på Willys.. Jag har jättemycket blöjor men jag köpte ett till storpack bara för att det är lika bra att ha hemma! Så köpte jag tre paket ersättning. Jag tycker det är helt idiotiskt att det inte finns storpack med BabySemp 1, för 0-4 månader. Varför gör det inte det!?? Baby Semp 2 finns det i. Då är det typ 12 liter för 125 kr, och i ETT paket BabySemp 1 så är det 3,8 liter och det kostar ungefär 60 kronor och räcker i ungefär en timme.. Nu överdrev jag, men det tar slut riktigt snabbt. Haylee äter ca 140 ml åt gången, ca var 3-4 timme. Det blir ganska mycket på ett dygn.. Hur idiotiskt som helstt att det inte finns. Jag önskar att jag kunde amma på heltid! Så mysigt och det är gratis också, två flugor i en smäll, haha.

När vi kom hem från affären så har vi käkat mat, jag har suttit vid datorn och myst med min dotter. Har även slängt in en maskin med hennes kläder som jag ska ta och hänga upp nu innan vi går ner och lägger oss, annars börjar det lukta så jäkla illa så man måste tvätta igen ;P

Nu orkar jag inte skriva mer. Börjar bli sjukligt trött... Jag har ingenting att titta på när jag ska sova!! åh, detta ständigt återkommande problem börjar jag bli less på nu.

Frida ska göra en ny header åt mig, men jag har inte valt ut vilka bilder jag ska ha där ännu. Jag vill ha en fin bild på mig och Haylee som jag kan ha där :) Ska ta en sådan nån dag här framöver.

Saknar min pojkvän och Haylee vill gosas med sin pappa. Men han kommer ju om 2 dagar. Love you. Är så stolt över dig ska du veta!! Du är så duktig amor. Vi ses snart. Puss



Mamis tuffing ;-) GULLE BEBE MIN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0