Sjuk dotter :-(

Publicerat: 2010-03-03 Kl: 01:19:24 | I kategori: Bilder


Min stackars lilla flicka har fått hosta. Jag får så ont i hjärtat när jag ser hur jobbigt det är för henne! Önskar att jag kunde ta hostan istället för henne. Min lillbambi :( Men det är tydligen ingen fara, de gör ingenting åt hosta på såhär små barn om de inte har feber samtidigt sa de. Så jag håller koll och tar tempen med jämna mellanrum. Jag är så orolig, vill inte att hon ska bli sjukare. Men när jag frågade om jag skulle hålla mig inne med henne så sa de att jag inte behövde det, det är bra för henne att komma ut i friska luften även då hon har hosta. Och det låter rätt logiskt tycker jag, för när de ligger i vagnen så kommer det ju varken snö eller blåst på henne.. Så hon besväras ju inte av äckel vädret som är nu. Hon sover så gott när vi är ute och går också :) Synd att det ska vara så JÄVLA jobbigt att gå i vider snön bara, så jag vill skjuta mig i huvudet när jag fastnar med vagnen i snön. Vilket händer ungefär varje meter.

Imorse var vi på BVC på läkarundersökning. Haylee och jag somnade klockan 6 imorse, pga att varje gång hon höll på att somna så hostade hon och väckte liksom sig själv.. Så när klockan ringde klockan 9 så vaknade hon och åt, sedan ville hon bara fortsätta sova. Var sååå nära på att avboka undersökningen för att jag fick dåligt samvete av att väcka henne då hon hade sovit så himla dåligt. Men det var ju viktigt att vi gick dit, så jag klädde på henne försiktigt så att hon inte vaknade. Sedan har hon sovit heeela dagen idag nästan. Men det tar ju på krafterna att hosta hela tiden, såklart!

Iallafall - på BVC gick det jättebra. Barnläkaren undersökte henne ungefär som de gjorde på BB. Allting såg jättebra ut, skönt. Det visste jag ju iof eftersom de har gjort samma undersökning förut, bara rutinundersökning som man gör på alla bebisar. Sedan tog vi vikten och mätte henne också, då vårt förra besök blev inställt. Sedan har vi inte gjort så mycket mer idag! Vi har varit på affären och hos Sandra en sväng. Sedan har vi bara varit hemma och myst, jag märker att hon är mer "mammig" än vanligt, om man kan kalla så små bebisar det. Jag menar alltså att hon vill hela tiden vara nära, då menar jag HELA tiden. Annars brukar hon vilja ligga lite själv bredvid mig medan jag sitter vid datorn eller så, eller ligga i babysittern o titta runt och så. Men idag har hon gråtit så fort jag har lagt ner henne då hon sovit, och somnat igen så fort hon kommer upp på mitt bröst. Mysigt tycker jag =)


Haylee, 6 veckor gammal
Vikt: 4240 gram
Längd: 53 cm
Mammas lilltroll börjar bli så stoooor :) Så gosig


Haylee vill äta pappas näsa, haha gosen


Hänger på mamma och funderar på vad pappa gör där borta??


Hahaha :-) nyfiken liten bambi



















Kommentarer
Postat av: Matilda

guuuud vad söt hon är! :D

2010-03-03 @ 21:07:49
URL: http://mahuldan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0