RS-virus

Publicerat: 2010-03-25 Kl: 04:25:27 | I kategori: Haylee 0-3 månader


Satans kuk virus. Haylee har fått det, som jag misstänkte.. Hon har varit riktigt rosslig i ett par dagar. Men ikväll blev det fan alldeles för mycket då hon verkligen lät som en traktor då hon andades (Ewe sa det så bra när hon skulle förklara hur William lät häromdagen, så jag använde hennes uttryck) så jag ringde Sjukvårdsrådgivningen, och de sa åt mig att absolut åka upp på akuten. Så det var jag tvungen att göra såklart. Väl där så fick vi träffa en barnläkare relativt snabbt, tog max 10 minuter innan han kom. Vi fick komma in först av alla också. Stackars jävlar som satt där och väntade.. Jag hatar att sitta där! En pojke i 10års åldern hade så ont så han grät, men han hade fått suttit och väntat i hundra år. Huga.


Iallafall
- läkaren tog en massa tester och lyssnade på lungor och hjärta och kollade om hon var insjunken vid bröstkorgen osv. Hon mår ju relativt bra, förutom att hon har svårt att äta och så. Men jag fick inga speciella ordinationer. Jag frågade om det var något jag skulle undvika, men det enda han sa var att jag skulle undvika tobaksrök som förvärrar viruset sjukt mycket - även om man röker ute och så. Men jag röker ju inte förutom ibland då jag drar några bloss, så det är ingen fara. Men det finns inget man kan göra åt dethär. Nästan alla barn har vid 3 års ålder drabbats av RS någon gång. Men jag skulle ha uppsikt ifall hon inte blir bättre, då måste jag åka upp direkt igen. Så nu har hon fått näsdroppar, jag som trodde att det räckte med koksalt eftersom idiot apoteket har sagt det till mig när jag var där och handlade, men tydligen inte. Så nu har hon fått baby Nezeril, sjuuuukt små pipetter! Det var det minsta jag har sett, hihi. Så dem ska hon få 15 minuter innan varje gång hon ska äta.

Jag är övertygad om att hon har blivit smittad av Sandras flicka Jasmine som är 1 år. Det måste vara hon som bär på smittan, för Haylee har inte varit upp i några andra barn på bra länge. Och Jasmine har varit förkyld hon med så det är jag nästan hundra på. Men hon mår ju inte så dåligt så det är ju inget farligt för henne, speciellt eftersom att hon är så pass stor också. Mosters lillprinsessa! Hoppas att hon blir bättre snart hon med. Älsklingen min.

Nu ska jag försöka sova ett par timmar innan jag ska upp klockan 8.30. Imorgon har jag saker att stå i. Måste iallafall på Apoteket och handla grejer till min bebis - det är prio ett.

Godnatt. Hoppas jag.


Kommentarer
Postat av: ewe

Stackars lilltjejen!! Men hur fick du svar så snabbt när provsvaren på RS tar tre dagar??:O Hoppas hon blir frisk snabbt! Men du ska veta att det är mest vuxna som bär på RS och jag tror jasmine hade blivit sämre än hon varit om hon hade haft det. Sist William hade det var han runt 1,5 o var nära att åka ner till iva. Men det är väl skillnad med tanke på hans lungor. Stackarns min lilla halesbaby =(

2010-03-25 @ 08:56:46
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0