Mysdag

Publicerat: 2010-03-21 Kl: 22:39:00 | I kategori: Haylee 0-3 månader


Inatt har jag fått sova heeela natten, hur skönt som helst! Danne tog Haylee när hon skulle äta och när hon ville vara vaken.. :-) Underbart med avlastning. Fast jag älskar att ta hand om min bebis, det är det bästa jag vet.

Idag har vi mest bara tagit det lugnt och myst. Jag och Haylee var på en promenad förut. Fan vad bökigt det var, jag höll på att få ett frispel. Vi skulle ta en genväg, men det var en sån liten och krånglig stig med en stor sten mitt i. Gud jag ville döda någon.

Imorgon åker ju D hem, så jag vet inte vad jag och Haylee ska göra på kvällen. På tisdag ska vi iallafall på kalas för min mamma fyller 40! Hihi, börjar bli gammal min lilla mami.

Nu sitter Daniel och tittar på fotbollen, lillan sover och jag sitter här. Ska gå ner och städa lite tror jag, känner att det är för mycket saker överallt. Blir ju tokig snart!!

Hoppas ni har haft en trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: e

jag tar väl med mig vad jag vill???:P Jo jag ska ha med mig allt, tänk om vi blir kvar lika länge som er? Då räcker det inte med nån body bara. Jo dom sakerna till mig har jag inte packat än, ska köpa inlägg m.m

2010-03-22 @ 09:05:07
URL: http://[email protected]
Postat av: e

Jag har ju inga tofflor hemma o det känns så onödigt och släpa med sig massa saker. Mina fem månader på sjukhuset funkade bra med strumpor så det får fan gå! Justja!!! När jag kommer på tisdag glöm inte sandras amningsbhar(ifall dom oxå är hos renzo), jag ska ha dom ifall dom inte blir för små!

2010-03-22 @ 09:48:23
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0