Mami 40 år

Publicerat: 2010-03-24 Kl: 01:31:04 | I kategori: Bilder


Idag har vi varit hos min moster Tova och firat mamma som fyller 40 år idag (24e mars, firade en dag tidigare). Tova hade lagat så sjukt god mat så jag åt som en häst.. Haylee var vaken i början men sedan blev hon less och tyckte vi var tråkiga som bara surrade en massa strunt, så hon somnade :) Min lilla gris.

Mamma fick iallafall fina presenter. Av mig och Haylee fick hon en ögonskugga som hon hade önskat sig och ett läppglans. Av mormor fick hon ett terminskort på Friskis och Svettis som hon önskade sig för hon tränar som en tok :) Och av Tova och barnen fick hon presentkort på någon frisörsalong som inkluderade klipp + färg. Skit bra! Hon som aldrig går till frisörsalong för hon bryr sig inte om sånt trams ;) Hehe. Undrar vad hon vågar sig på för frisyr. Tror bara hon kommer att klippa lugg och färga håret. Men hon blir fin vilket som.

Nu sover min älskling. Hon mår inte så jättebra, hon har fått slemhosta. Vi ska till BVC imorgon klockan 11:30, så jag ska be sköterskan kolla på henne då. Jag är så himla nojig för RS-viruset. Vill verkligen veta i tid om det skulle vara så att hon var smittad, så att hon kan få rätt hjälp på en gång. Vill ju inte att min lilltjej ska må dåligt.. Vilken mamma vill det liksom?

Nej, nu måste jag faktiskt sova. Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt. Haylee har sovit - men inte djupt. Eller jättedjupt. Jag vet inte riktigt, men hon har legat och fäktats och sparkat och vridit sig och hållit på. Försökte allt med henne, mer mat, ny blöja, rapa, mysa, allt. Men hon verkade inte besväras av någonting, det var snarare som att hon drömde typ. Äh, jag vet inte. Nu sover hon iallafall djupt. Ser så mysigt ut :)

Vi hörs imorgon! Sov gott.


Haylee & Jasmine för några dagar sedan :) Sötnosar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0