Hos Sandra

Publicerat: 2010-03-23 Kl: 01:12:01 | I kategori: Bilder


Haylee sov sååå bra inatt. Jag blev så lycklig i mitt lilla hjärta :-) Hon somnade runt 20, vaknade vid 22 och åt och då var hon vaken i kanske två timmar och busade med Danne. Sedan somnade hon och vi runt 01 tiden, och sedan sov hon fram till 05, åt och somnade om direkt och sov ända till 10.30! Otroligt skönt var det.

Daniel har som vanligt åkt till Västerås idag, så vi följde med och vinkade av honom vid tåget och skulle sedan ta bussen till Nacksta. Men jag upptäcker att bussarna precis har gått för 5 minuter sedan, så jag beslutar mig för att åka upp till Granloholm och ta bussen från ICA ner till stan istället för att stå och vänta i flera år. Sagt och gjort, det gjorde jag. Så rullar bussen in på Navet och jag ser att det redan är två barnvagnar på fyran. Då höll jag på att mörda någon. Så jag tog 4 Sjukhuset-Granloholm, hoppade av vid Sjukhuset och inväntade fyran som skulle gå till Nacksta så att jag garanterat skulle få en plats med vagnen. Vilken jävla omständig busstur det blev! Tur att det inte var så kallt ute, då hade jag börjar grina.

Imorgon ska vi på kalas hos Tova och fira min mami som fyller 40 år :) Ska bli roligt. Min kusin Hanna, 5 år, kommer väl att bli helt salig när Haylee kommer, hon älskar henne :D Haha. Hon vill ha en egen bebis säger hon, som hon ska ha på sitt rum.

Nu sover snuttan, men börjar vrida och vända på sig litegrann. Börjar bli dags för mat nu.. Hon har sovit sedan vi var hemma hos Sandra, då somnade hon runt 21 tiden. Mammas tröttöga.

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet, göra mat till baby, mata henne & sedan slå på en film och försöka somna. Imorgon har jag saker att göra innan jag ska på kalaset. Måste hem till Dannes bröder och hämta en massa saker som Evelina ska ha innan hon ska få sin baby! Det kommer bli så roligt när dom blir i ungefär Jasmines ålder, vad mycket utbyte de kommer att ha av varandra. Det ser jag fram emot :)

Godnatt!


En gosig, vacker, trött liten tjej


Nyvaken nakenfis!


Ni är mitt allt. Daniel & Haylee


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Åååh, hon är så himla fin! :D

2010-03-23 @ 12:14:42
URL: http://sigridbergseje.webblogg.se/
Postat av: Mary

Vilken sötnos! :)



Sv; Jo, det är ett födelsemärke :P den börjar se lite läskig ut nu dock hehe...

2010-03-23 @ 12:28:20
URL: http://marysolander.blogg.se/
Postat av: L

aa de är helt sjukt de där med att gå utan barnvagnen.. sedan får jag alltid för mig att dom tycker att jag är en dålig mamma eller något för att jag är utan mina barn =P man har blivit bra förändrad sen man fick barn, och jag tror inte folk som inte har det själv kan förstå sånna saker.. Och de där med smärtan, tror du har rätt ändå men alla säger ju typ "du kommer inte ens ihåg hur ont de gjorde" och blabla, har nog aldrig hört något säga något annat.

2010-03-23 @ 15:31:59
URL: http://lillrauta.blogg.se/
Postat av: ewe

hihi

2010-03-23 @ 22:33:59
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: bumsi

du har då fått dig en sån förbannat söt bebis! jag blir upprörd när jag ser henne, så jävla sööööööööööt!

2010-03-24 @ 11:59:40
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/
Postat av: Carro - mamma till Noel

Meeen guu vilken söt unge! : D

2010-03-28 @ 23:08:04
URL: http://intox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0