Godnatt

Publicerat: 2010-03-19 Kl: 01:54:49 | I kategori: Bilder


Jag skulle egentligen gå och lägga mig vid 23.30 bestämde jag, men det blev inte så. Men nu känner jag att tröttheten börjar infinna sig! Så nu ska jag försöka slå igen mina gröna.

Imorgon är en upptagen dag för lilla fröken Strandh. Klockan 10.00 ska vi på BVC för vägning och mätning. Sedan ska jag åka upp till Granloholm igen för att hämta min post, efter det åka ner till banken och sedan måste jag åka till Nacksta en sväng och möta min mamma. Sedan ska jag åka ner på stan igen och legitimera min käre mami på banken för hon har inget eget leg. Så jag måste göra det eftersom jag är den enda som heter samma efternamn som henne :) Danne kommer hem klockan 10 på morgonen också, huhu. Hur trött kommer han att vara då ;-) Tror nog att han kommer att åka direkt hem och lägga sig och vila. Det gissar jag på iallafall.

Nej, nu har jag fan inte tid med detta längre. Vad sysslar jag med. Ska ju upp strax. Och när man har en bebis får man räkna bort sisådär 2 timmar av sömnen på natten. Så 4 timmars sömn ungefär, att se fram emot! Lovely...

Måste bara lägga in en film på lillängeln min


Kommentarer
Postat av: madde

Jag hadde avslag i ca 6 veckor..länge! sen fick jag min mens efter ca 1-2mån tror jag det var :)

2010-03-19 @ 09:14:17
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: madde

ammar man inte så bruka mensen komma ganska så fort igen :) Jag ammade bara ca 1månad..:)

2010-03-19 @ 09:15:26
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0