En miljard

Publicerat: 2010-03-05 Kl: 23:51:35 | I kategori: Bilder


En miljard kronor just nu skulle inte sitta helt fel :) Men för vem skulle det göra det, egentligen? Hehe.

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Vi har mest legat i sängen halva dagen och myst jag och min lilltjej. Hon var trött idag så då passade jag på att sova också. Vet inte vad det var med henne igår kväll? Hon somnar oftast runt 20-21 tiden, sover fram till 00-01 någon gång då hon vaknar och äter 150 ml ersättning. Sedan somnar hon ALLTID om och sover tills 04-05 ungefär, då hon brukar ha någon vaken timme innan hon blir trött och somnar igen. Men igår så var hon vaken efter 01 målet, och var vaken till 6 på morgonen!! Gah. Hur trött som helst var jag, och jag hade preciiiis somnat när hon vaknade och ville äta. Snacka om otur. Men så är bebisar!

På eftermiddagen så duschade vi, käkade lite och tog det lugnt hemma bara. Sedan åkte vi och hämtade pappa Danne klockan 21 ungefär. Så nu sitter han och Haylee och myser i soffan tillsammans. Vi vill att hon ska vakna för att vara lite med Danne, men hon vill bara sova och sova min lilla dotter. Haha, tröttis!

Imorgon blir det nog stan eller Birsta för oss. Vi ska somna tidigt ikväll iallafall. Nu ska vi äta stekta nudlar, mumsi!
Trevlig helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0