Busunge

Publicerat: 2010-03-11 Kl: 17:13:55 | I kategori: Haylee 0-3 månader


Inatt var det INTE min natt ska jag tala om. Peppar peppar verkligen.. Precis efter att jag hade skrivit inlägget imorse vid 4 tiden om att Haylee har en vakenperiod på två timmar på natten/morgonkvisten, så vaknade hon. Trodde att jag skulle få slå igen mina gröna där vid 06-snåret, men inte då. Haylee ville baaaaaara vara vaken och prata och ligga och sparka, helst av allt stå på mammas mage och hållas upprätt. Annars blev hon förbannad. Klockan var inte mindre än 07:50 när jag fick henne att slå igen dom små ögonen, men det tog sin lilla tid.

Så idag när Haylees kusiner var här på besök så låg vi och sov, stackarna men vad skulle jag göra då. Var så svinigt trött så jag höll på att hoppa ut genom fönstret, jag orkade inte ens använda hjärnan. Man måste ju få ta igen sig :)

Nu har madame nyss fått mat och vill bli bytt på, så det ska jag väl ägna mig åt nu. Sedan ska jag ta med henne upp och duscha.

Trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Nikita

hej , såg längre ner att du skrivit om svettas efter man fått barn .. jag hade så då jag fått albin, mest på nätterna, så kunde ja vakna å va sjöblöt av svett, så jävla äckligt.. och det dröje bra länge innan det slutade.. men det är ganska vanligt då man fått barn, och håller i sig olika länge från person till person..

/ Nikita

2010-03-11 @ 18:54:04
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0