BÖKFIA ♥

Publicerat: 2010-03-17 Kl: 03:15:38 | I kategori: Haylee 0-3 månader


Min dotter är nog den bökigaste i världen. Varför bökar hon så mycket???? Hahaha, kan inte låta bli att skratta heller även fast det är ganska jobbigt då jag vill sova. Hon ligger och vrider huvudet från sida till sida en gång i sekunden, så snuttar hon på nappen och tappar den - gnäller, jag ger nappen och hon somnar en stund. Sedan börjar hon böka och sparka och ha sig. Hahaha. (Om någon ska påpeka att "hon kanske är hungrig, behöver bytas på eller blabla" så är hon hur nöjd som helst, bara lite envis och vill vara vaken och med) Hon brukar vara såhär innan hon har kommit in i djupsömnen. Då sover hon som en klubbad säl :) Man kan lyfta henne i örat - skulle naturligtvis aldrig göra det - utan att hon vaknar.

Idag har vi varit hemma hela dagen. Jag har suttit vid datorn, sovit ganska länge med Haylee då hon varit väldigt sömnig idag på dagen. Sedan duschade jag och åkte bort till Haylees farbröder. Skulle hämta en massa grejer som jag behövde och så skulle Haylee få träffa Renzo lite :) Hon älskar honom, haha. Hon gillar att dansa med han och titta på honom. Det är nog för att hon tycker att han är så lik pappa, eftersom dom är bröder och båda har kort kolsvart hår, mörka ögon osv.. Sedan för att han gör så roliga saker med henne, såklart.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt. Jag SKA det. MÅSTE det. Orkar inte sova bort dagen, men det är lätt hänt då man har en dotter med ungefär samma dyngsrytm som mig... Fast det är helt underbart att hon lätt brukar sova till 11-tiden. Underbara unge ;-)

GODNATT/GODMORGON




Babygirl


Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till Casper

Hej!

Tack, vad roligt.. :) Spännande med nya bloggar att läsa :)

2010-03-17 @ 17:01:53
URL: http://epmn.blogg.se/
Postat av: bumsi

haha, jag dör! hon är så jävla söt alltså.. haha! jag blir så glad när jag ser henne.:P blir alldeles full i skratt varje gång jag ser en bild på lilla fröken. sötnos! :D

2010-03-17 @ 17:12:57
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0