Välling

Publicerat: 2010-06-18 Kl: 23:45:20 | I kategori: Haylee 4-6 månader


Min lilla snuttis vaknar varje natt exakt klockan 01.30 och äter 185 ml ersättning. Sedan vaknar hon igen vid 06 och äter, sedan sover hon vidare till ungefär 10. Oftast. Idag sov hon till 10.40 ;-) Det var superskönt tyckte mami.

Idag när jag stod på Konsum och tittade på olika barnmatsburkar och puréer, så började jag fundera på dethär med välling. Hon är ju snart 6 månader och vällingen finns bara från 6 månader. Så jag ringde Evelina och rådfrågade henne, och hon sa att hon trodde att jag kunde börja ge lite välling, och att jag helst borde köpa majsvälling för att det är skonsammast mot magen. Så det gjorde jag, och när jag gjorde iordning den så bytte jag ut en skopa välling mot ersättning, så att magen inte ska få en chock. Fast inte tycker jag att det borde vara några problem egentligen, hon har ju ätit ersättning länge, plus att hon får en massa olika puréer och smakportioner, samt äter hon gröt varenda kväll.. Så nu testade jag ikväll, och hon gillade det verkligen :) Skönt! Så nu ska vi se hur länge hon håller sig på det.. Lillgumman. Fast egentligen stör det inte mig att hon vaknar på natten och äter eftersom att hon somnar om direkt, men det vore ju skönt att kunna bryta det mönstret så tidigt som möjligt så att det inte blir en vanesak och sedan börjar hon vakna 3-4 gånger per natt för att äta av ren vana. Det vill jag inte! Så vi får se.
Det är mycket med dethär, hörreni..

Nej, nu ska jag äta mina cocopops och titta runt lite på Internet.
Ha en trevlig helg!




Mammas badmonster


Kommentarer
Postat av: madde

ella börja med välling när hon var ca 5månader...gick super för henne! dock inge majsvälling, majs är ju förstoppande :) den är bra för känsliga magar om dom är lösa och sånt ,så du vet :)

2010-06-19 @ 16:28:17
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0