Stan!

Publicerat: 2010-06-23 Kl: 22:35:30 | I kategori: Haylee 4-6 månader


Idag har vi varit på stan med Evelina och hennes barn. Jag köpte bara ny Laktulos till Haylee, vilket BVC rådgivit mig. Så nu hoppas jag att magen kommer igång riktigt bra :) Idag har hon ätit detta:

10:00 - Ersättning 180 ml

13:45 - Mild havregröt med en skopa Banangröt för smakens skull + vatten att dricka

17:00 - Ersättning 150 ml

19:00 - Ersättning 180 ml (fast hon lämnade rätt mycket)

19.30 - En fjärdedels burk päronpuré + vatten att dricka

21:00 - Ersättning 150 ml

21:45 - Mild havrevälling 110 ml (hon var nog mätt så hon åt bara typ 50ml)

Gud, vad länge hon var vaken!! Men hon har varit det i ett par dagar nu, hon drömmer så livliga drömmar på nätterna och sover väldigt oroligt. Men igår testade jag att ge henne lite mat (ersättning alltså) när hon började bli orolig, men samtidigt inte var riktigt vaken. Hon åt upp alltihop, och sedan sov hon som en prinsessa förutom en stund på natten då hon började gnälla lite i sömnen, men det rörde sig kanske om 30 sekunder bara, sedan kom hon till ro igen och somnade och sov jättebra. Matar jag henne för lite? Men hon får ju välling innan hon somnar och då somnar hon alltid när hon har ätit upp den, och då borde hon ju vara mätt? Sedan känns det som att välling inte borde vara så lätt att förbränna och hon borde hålla sig mätt längre. Eller vad säger ni? Madde har varit jättebra med en massa tips under denhär "perioden" där jag har skrivit om Haylees matproblem och sånt, så det är verkligen jättesnällt av dig Madde :-)

Nu fick jag ångest ifall jag ger henne för lite att äta. Men hon gnäller ju när hon är hungrig, och jag ger henne alltid mat så fort hon visar tecken på att vara hungrig. Så det tror jag faktiskt inte att det är...

Äh, vad jag håller på och oroar mig... Sån brukar jag inte vara! Jag tror att dethär med oroliga sömnen beror på hennes utveckling! Hon är nog i någon utvecklingsfas, kanske håller på att lära sig någonting nytt och då kan det bli såhär har jag läst. I övrigt är hon ju världens gladaste unge :) Det går nog över!

Idag har jag lagat god mat, jag vart stolt över mig själv ;) Fick ringa Evelina massa gånger när jag var på affären för att fråga henne vad man skulle ha i, haha. Men jag kan egentligen inte laga mat, så jag håller på att lära mig nu, det ni.

Nu ska jag betala en grej jag har vunnit på tradera, sedan ska jag hoppa in i duschen.

Kram på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0