Sena kvällar..

Publicerat: 2010-06-02 Kl: 00:40:01 | I kategori: Bilder


Det har blivit en del sena kvällar nu på sistonde, vet inte riktigt varför dock? Känner inte för att gå och lägga mig tidigare, helt enkelt. Jobbigt är det på morgonen dock när lillan är pigg som en solstråle! :)

Idag har vi myst hemma på förmiddagen och dagen, pratat med BVC. Haylee är sjuk, tror hon börjar få ögoninflammation. Hennes ögon är helt kletiga och hennes ögon är glansiga hela tiden, hon hostar och snoret bara rinner, det har det aldrig gjort förut. Hon har högre temp än hennes normaltemp, vilken brukar ligga på ca 36.6, idag har hon haft 37.9 hela dagen.. Lite grinig har hon varit och trött som tusan, sovit jättemycket idag och somnat på en gång när man har lagt henne ner, i vagnen och i sängen. Mammas lilltjej, det är jobbigt när dom små är sjuka! Pratade iallafall med Sjukvårdsrådgivningen och de sa att om febern stiger över 38 - 38.5 så ska jag åka upp med henne på sjukhuset.

Hon fick vara vaken med oss till ungefär 22, hon verkade inte speciellt trött så hon ville mysa med mami :) Klart hon ska få vara nära extra mycket om hon vill de, lill hjärtat vårat.

Var iallafall en sväng på stan med Dannes faster idag, hon köpte 3 nya pyjamaser till Haylee vilket var jättesnällt såklart! Jättefina och med fötter som jag vill ha men som inte finns någonstans.

Ikväll har jag suttit med dopkorten, men dom blir SÅ FULA! Jag hatar att jag skriver så fult. Så nu har jag bestämt mig, jag ska göra en del av dem på datorn. Finns det någon vänlig själv med skrivare som kan låna ut sin skrivare till en stackars stressad mamma? ;)

Nu ska jag hoppa ner i sängen, fast jag sitter redan där men jag ska lägga mig ner och försöka somna. Sov gott allesammans. Kram på er.


Såhär blev det med sängen iallafall :) Det som ni ser på "väggen" vid
huvudändan av sängen är reflektionen från spegeln, inte trasigt eller smuts.


En fin detalj :-)


Haylee mitt upp i en nysning, haha gulle du

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0