Så innerligt trött

Publicerat: 2010-06-03 Kl: 22:50:29 | I kategori: Min vardag


Jag är helt slut, både mentalt och fysiskt. Mina ögon orkar inte hålla sig öppna ens, har sovit så himla dåligt de senaste nätterna. Jag har vaknat säkert 10 gånger per natt, inklusive den obligatoriska gången för att mata Haylee såklart. Men jag vaknar iallafall av att jag håller på att frysa ihjäl, trots att jag sover med duntäcke. Jag är helt blöt på kroppen när jag vaknar, samma med täcket och kuddarna. Så kliver jag upp, vänder på täcket och kudden, tar på mig mjukisbyxor och en tjocktröja och lägger mig under täcket igen. Men jag fryser ändå så mycket att jag får gåshud. Hur skumt är inte detta? Jag förstår inte vad det beror på, det måste ju vara kroppen som kämpar mot någon infektion eller nånting. Kanske lilla dottern har smittat mig med någonting? Jaja. Det finns inget att göra förutom att hoppas på bättring, för det tar verkligen på krafterna!

Idag har vi träffat lilla Thelise och Evelina. Även William en stund innan han drog med sin moster! Jag och Perssons gick ner på Konsum där vi träffade en massa folk som vi surrade med, så det tog säkert en halvtimme att köpa varsin cola :) Men så är det, när man har bebis och alla vill titta och fråga och gulla :) Men det är kul!

Vi kom hem vid 20 tiden, ganska sent.. Haylee som skulle ha badat ikväll! Men men, hon somnade ju iallafall sin vanliga tid fast i vagnen, så det gör inget. Bar upp henne och bytte om till pyjamas och ny blöja, sedan somnade hon om direkt i sin säng. Lilla hjärtat mitt, jag älskar att lukta på henne när hon sover. Hon får en speciell lukt när hon har sovit som sätter sig i sängkläderna, ansiktet och speciellt i hennes hår. Både jag och Danne tycker att det luktar lovely, sååå mysigt! Det luktar liksom min Haylee

Jag börjar känna mig otroligt stressad över dopinbjudningarna, har ju ändrat mig angående dem. Ska inte skriva dem själv, jag skriver ju så satans fult. Idag hade Sandra skrivit ut ett dokument som jag gjorde igår, jättefint hade jag gjort med ett fint typsnitt och allt. Men då så kommer hon med en skit ful vanlig liksom rak text. Då hade dokumentet ändrats av sig själv, sämst!!!  20 exemplar åt helvete.. Men hon ska göra ett nytt försök imorgon! Får se om det går bättre då, hoppas det.

Det känns som att det inte ens är någon idé att skicka ut inbjudningar.. Men vissa som ska komma har ju inte mail och sånt, så då måste man ju skicka på posten liksom. Synd, annars hade man kunnat göra ett fint mail istället ju.
Nu blir det väldigt rörigt här, men har ju inte skrivit på ett tag. Har mycket att få ur mig vet ni ;) Ursäkta röran!!

Nu ska jag fika lite, sedan ska jag gå upp och plocka iordning i sovrummet och sedan lägga mig i sängen. Duscha skulle jag ju ha gjort också... Åh. Jobbigt!! Imorgon har jag tvättstugan kl 13-16, det är ju skönt iallafall.

Godnatt mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0