Mormor

Publicerat: 2010-06-17 Kl: 15:34:52 | I kategori: Min vardag


Idag ska vi åka och hälsa på min lilla mormor :) Måste börja hälsa på där oftare alltså. Jag är sämst på att hälsa på folk! Så vi ska strax åka.

Haylee har nyss ätit gröt till mellanmål.. Jag önskar att hon gillade havregröten men det gör hon inte, så det är bara banangröt som går ner i lillmagen! Men det spelar ju mindre roll. Men jag älskar havregrynsgröt så då borde hon också göra det ;)

Vad ger man att dricka till mellanmålen? Måste ju bli torrt i munnen när man äter gröt.. Haylee verkar inte gilla drycker speciellt mycket. Eller så kanske dem är för kalla efter de har stått i kylen? Jag vet inte. Någon som har nån idé??

Nu börjar lillfisen bli trött, så dags att byta på henne och åka.

Kram

Kommentarer
Postat av: madde

Vatten är ju bäst,ger alltid det oavsett vad hon äter,OM dom gillar det..ella älskar det! Nu får hon ochså mjölk ibland, dock ska nog haylee vänta med det ett tag till :)



dom där fruktdryckerna får ella ibland ochså, vi har dom inte i kylen när dom är oöppnad! men dom dricker ju aldrig en hel så ställs ju i kylen ändå..precis som du skriver kan de vara att de är för kallt..ella gillar inte det iaf :)

2010-06-17 @ 22:30:10
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0