Kommentar

Publicerat: 2010-06-05 Kl: 17:01:38 | I kategori: Roligt


Matilda  ([email protected]) om När man inte får någon feedback..:

nu ska ja kommentera dådå :D

läser din blogg nästan dagligen, tycker de e kul att läsa om er vardag! har nämligen själv en dotter som är 5½ månader (helt sjukt vad tiden går snabbt)!

Har funderat lite på namnet ni gett till er dotter, det som står i headern ... Skulle vara roligt om du berättade lite om det, Kring de olika namnen alltså :) Fint namn :)

Thanx annars för en bra blogg :)


Svar: Tack så mycket, roligt att du gillar bloggen :) Ja, visst går tiden sjukt snabbt!? Helt otroligt.

Iallafall - namnet. Ända sedan jag blev gravid så var det bestämt från min pojkväns sida (haha) att hon skulle heta Haylee om det blev en flicka. Det är hennes pappa som har kommit på den unika stavningen själv, och jag gillade namnet så då blev det så :) Egentligen så har jag alltid velat att min flicka skulle heta Ella, efter min gammelfarmor. Men då det blev så otrolig vanligt på senare tid så ändrade jag mig.

Haylee uttalas "Hejli" (som Eminems dotter Hailie eller som Haley i One Tree Hill). Många som inte känner oss uttalar det "Haylee" som det stavas, liksom hAAii liiiii, med betoning på A och med ett långt efterföljande "iiiiii-ljud" pga att hon har två E i namnet. Men så är det alltså inte!

Hela hennes namn är ju Luz Haylee Maria Valderrama Strand (stackars unge, för många namn men inget att göra åt nu :P), Luz heter hennes farmor, Maria är mitt släktnamn som även jag heter då, Emma Maria, och Valderrama Strand heter hon för att jag och hennes pappa heter det i efternamn.

I headern så står det "Luz Haylee Maria Medina" vilket var tanken att hon skulle heta i efternamn först, då hennes pappas efternamn är Valderrama Medina. Men skatteverket tillät inte att hon BARA hette Medina i efternamn, eftersom det gäller andra regler i landet där hennes pappa är född. Helt sjukt, men så är det tydligen iallafall. Så då fick vi ändra, och då blev det Valderrama som mellannamn och Strand som efternamn :)

Hoppas du är nöjd med svaret! Kram på dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0