Mys-lördag

Publicerat: 2010-07-31 Kl: 19:40:08 | I kategori: Min vardag


Ikväll är vi hemma hos Dannes syster och är med hennes dotter Keilie :) Hon och Haylee leker, var nyss och hämtade gåstolen för vi tänkte inte på att ta med oss den. Lillan älskar ju deras hund Jackson och skrattar åt honom så fort hon ser han, så tänkte vi att hon kanske försöker springa efter honom, men än har hon icke gjort några framsteg :P Hon har alldeles för fullt upp med att pilla på alla leksaker på gåstolen och sätta igång dom där ##%%"! melodierna.. haha! Gosunge.
Vi övernattar här inatt, lika bra det eftersom det blir så sent annars! Jag, lillan och Keilie har varit på ICA och köpt saker till våran mys-lördag som Keilie kallar det, haha.
Nej, nu måste jag passa vovven så att han inte äter upp Haylee.
Trevlig lördagskväll allesammans!

Kommentarer
Postat av: SVENSKK

SVAR: Jag har inte tyckt om Lindex så speciellt mycket förut men nu på senaste så tycker jag att dom har fått in en hel del och dom sakerna jag hittills köpt har jag tyckt känts som bra kvalité. :) Självklart är det svårt att veta innan man tvättat men men.. Och ja, jag håller med. Name It är favoritbutiken dock tycker jag inte att dom får in så speciellt mycket. Tar lång tid innan någonting nytt kommer in men visst, jag har en hel del saker därifrån också! :) Kvalitén där är ju så mjuk så! :D

2010-08-01 @ 16:14:01
URL: http://svenskk.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0