HATA-EWE-DAGEN

Publicerat: 2010-07-23 Kl: 21:29:16 | I kategori: Min vardag


Jävla Ewe helvete! Sluta spamma!!! Hon har skickat 10 kommentarer och skrivit "Nej tack" och häromdagen skrev hon 5 likadana kommentarer. Satan!


Vad flitigt jag har bloggat today ;-) Eller hur? Tråkiga och korta inlägg men ändå, bättre än inget!

Det är så synd om min lee-lee :( Hon hostar hela hela tiden och snoret bara rinner och täpper igen hela huvudet på henne. Jag blir så förbannad, varför kan det inte gå över? Hon har ju haft hostan så himla länge nu, och nu ska hon vara så snorig så hon inte ens kan andas samtidigt. Så när hon blir ledsen så kan hon inte ens gråta, för hon måste hosta istället och så hostar hon tills hon kräks. Hon får ju Bricanyl, men jag tycker inte att det hjälper. Förut så hade hon blod i snoret, och när jag ringde Sjukvårdsrådgivningen (som förövrigt ringde upp efter TVÅ timmar!!!) så sa hon att det nog var för att jag hade använt för mycket näsdroppar. Jag har använt näsdroppar två gånger sen inatt. Oj vad mycket. En gång på natten när hon skulle äta och en gång idag på dagen. Resten har jag bara använt koksaltlösning, jävla kärring. Alla på det där stället verkar vara dumma i huvudet!! "Jaaaaaaaa... Jag veeeet inte jag... HMMMM... Hon kanske har petat sig i näsan?" "Nej, det tror jag knappast. Hon vet inte ens att hon har en näsa att peta i" svarade jag. "Näää... Ja, hur gammal är hon? Jo, sex månader ja.. Nää, då har hon nog inte petat sig i näsan..."

Jäkla popcorn.

Nattningen har varit ganska jobbig. Hon svettas så att det ser ut som att hon har duschat, och hon kan ju inte andas. Gav henne 2ml Bricanyl, en pipett Nezeril i varje näsborre, sög ut snor, och gav henne en Alvedon innan hon skulle sova. Men hon sover så dåligt och vaknade i panik och skrek. Mammas :( Inte ville hon äta heller, det tog typ 20 min innan jag fick i henne något.

Danne är ute och roar sig ikväll, så det är tjejkväll här ;) Fast Haylee sover ju, men iallafall.

Jag ska ta och diska och sedan ska jag gå upp och städa och göra sånt som jag inte kan när Danne är hemma, för jag tycker att han är i vägen, haha :P Så det ska jag roa mig med en fredagkväll! Inte för att jag klagar. Mammalivet är väl underbart ;-)

Förlåt att jag inte kan lägga in bilder, men det beror ju på att jag inte har några. Jag knäppte några igår som jag kan slänga in här lite senare! Kika in då.

Kram och trevlig helg på er.

Nu vaknar hon igen. Stackaaaaarn.

Kommentarer
Postat av: evelina

hahah men det blir så på mobilen!!!!!!!! det hakar upp sig!!:P det är bara för att dui blir så jäkla glad att du fått kommentarer ;)

2010-07-23 @ 22:34:51
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: Linda

jaaaa mammorna där borde fan inte ens få ha sina barn, usch jag blir så arg så jag sitter och svär för mig själv hela tiden när jag tittar på det. riktiga jävla loosers..

2010-07-25 @ 01:35:14
URL: http://lillrauta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0