Gatufesten

Publicerat: 2010-07-08 Kl: 06:48:32 | I kategori: Min vardag


Helt seriöst, Gatufesten måste vara det tråkigaste jag har varit med om på mycket länge. Annat var det för 3 år sedan när man var ung ;-) Nej, men alltså då var man ju i Madhouse-tältet och dansade och hade roligt och sprang runt runt runt hela stället flera varv för att träffa folk man kände. Nu får man sitta i ett äckligt öltält med en massa gamla kärringar och gubbar som är ute och letar efter ett ligg kvällen till ära. Usch.

Jag och Sandra hade iallafall ganska roligt mot slutet :-) Jag var hemma prick 01.00, haha. Saknade min Haylee hela kvällen!! Jag gillar verkligen inte att vara borta ifrån henne, inte ens i ett par timmar. När jag och Danne var på bio häromdagen så gjorde vi inget annat än att prata om henne. Hela tiden, haha. Och när vi kom hem så sprang vi upp för trappen och in i sovrummet och pussade på henne och sa "aww" när hon låg och sov. Hahaha, värsta töntföräldrarna.

Nä, det där med partyliv är nog ingenting för mig, känner jag. Gatufesten var bara en enda stor misär. Nu somnade Haylee om, THANK GOD, så nu ska jag sova lite mer och se om huvudvärken släpper!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0