Babymama-träff!

Publicerat: 2010-07-02 Kl: 00:09:57 | I kategori: Haylee 4-6 månader


Dagen började hur dåligt som helst. Hade lust att hoppa ut genom fönstret när Haylee ville vakna imorse :-) Var så himla trött! Men man har ju inte så många val, förutom att kliva upp förstås!

Åkte till Evelina, var där en liten stund och skulle ge Haylee välling som hon bara fjantade på med, haha. Men sedan gick det ner litegrann iaf. Tror att hon fortfarande mådde dåligt efter vaccinationen.. Vi var ju på BVC igår på 5-månaderskontrollen + vaccination. Jag hatar dedär vaccinationerna!!

Lilla Haylee ligger och leker med någon leksak de har där på BVC, läkaren undersöker henne och hon hinner kissa på honom under tiden, haha! Allt är som vanligt jättebra med henne. Hon får en ny blöja och ta på sig bodyn igen. Jätteglad hela tiden, busig och sätter sig med pappa i fotöljen. Så helt plötsligt från ingenstans får hon två sprutor i benen liksom. Hur kul kan det vara då, att sitta där och inte veta att man ska få en spruta :P Gud, det gör så ont i mitt mammahjärta (som det ju gör för alla!) när hon blir sååå ledsen och man ser att det gör jätteont. Jag själv hatar sprutor.. Usch! Men nu blir det inte några fler sprutor förren hon blir 1 år, skönt.

Nu väger hon 7.309 gram och är 61,5 cm lång :-) Hon växer! Lillhjärtat mitt. Tiden går alldeles för fort, snälla stanna en stund!!!

Idag har vi varit och fikat med härliga mammor och bebisar på Gullgården! Det var jag, Evelina, Anna, Jessica(om jag minns rätt?) och Lina! Jättetrevligt, tack för en trevlig dag tjejer! Det gör jag gärna om igen :-)

Nu måste jag verkligen knoppa alltså, ska upp tidigt och ringa till hon som har hand om nycklarna hos kyrkan så att jag kan få komma och hämta den och duka i salen där vi ska vara efter dopet! Gud, vilken dålig framförhållning jag har.. Förstår inte hur jag ska hinna bada på dagen också? Men det löser sig! Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0