Nappflaskor

Publicerat: 2010-02-28 Kl: 00:01:34 | I kategori: Bilder


Håller på att koka lillans alla flaskor.. Har en oanvänd som jag tänkte börja använda, ska även låta henne gå från 0m+ napp till 1m+ :) Så får vi se hur det går! Om det inte fungerar så återgår jag såklart till 0+ och provar igen om någon vecka.

Idag har vi bara tagit det lugnt och varit hemma alla 3. Mys lördag! Imorgon ska jag och lillan förhoppningsvis åka och träffa hennes mormor. Har inte hört något från henne idag som vi bestämde, äh. Får ringa henne när vi vaknar imorgon och planera någonting.

Hur länge är det man ska koka flaskor första gången man använder dem? Visst är det 5 minuter för att sterilisera dem? Jag har tappat bort lappen som ligger i förpackningen, på den står det. Kanske kan hitta någon hemsida där det står =)

Jag kan ärligt inte fatta att min dotter snart är TVÅ månader gammal. Herregud. Mammas stor tjejen :D Hihi. Hon börjar sakta men säkert växa ur en del kläder som hon har också. Det gör mig lite ledsen faktiskt, dom är ju så fina! Men jag passar på att använda dem nu ;) Men jag måste lära mig att köpa lite stora storlekar också, men när jag handlar kläder till henne så köper jag storlek 50 för att jag vill ju att hon ska kunna använda dom på en gång. Inte om flera veckor när hon har vuxit i dom. Haha.. Men så funkar jag!

Sådär, nu är jag färdig med flaskorna. Men jag kunde inte koka ena för babyHaylee vaknade precis och ville ha mat, så pappa fick ge henne :) Han sitter med Haylee och tittar på fotboll, hon gillar det jättemycket för det rör sig så mycket på teven. Hihi.

Ikväll har jag tvättat kläder, har tvättat lillans overall som jag har skjutit upp att tvätta jättelänge nu för att jag vill inte att den ska vara blöt när vi ska gå ut. Hon har iof 4 st overaller men jag gillar mest denhär rosa Hello Kitty som jag köpte för ett tag sedan. Det blir för varmt i åkpåsen om hon har någon tjockare också.. Denna är lite tunnare :)

Uppdaterar kanske lite senare, nu ska jag sätta ihop flaskorna och sortera Haylees kläder!


Här kommer lite bilder på min ängel


Förbannad liten flicka, hahah

Gosar med mamma innan läggdags

Min prinsessa ligger och sover i vagnen, precis påväg ut.

mitt vackra barn

Kommentarer
Postat av: vilma

Hon är jätte fin gumman!!:-)

puss vilma

2010-03-04 @ 22:45:19
URL: http://vilma.bloggagratis.se
Postat av: tova

åh vad söt!

2011-06-19 @ 02:19:49
URL: http://tovaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0