Inte somnat ännu

Publicerat: 2010-02-25 Kl: 01:21:21 | I kategori: Bilder


Jag har inte gått och lagt mig än. Var tvungen att städa rummet efter att älsklingen har varit här, orkade inte göra det imorse. Ville spendera så mycket tid som möjligt med honom. Åh, kommer bli svårt att somna utan honom ikväll. Saknar honom jättemycket, känner mig ensam. Jag har ju Haylee såklart som är mitt ljus här i livet, men nu sover hon och då kommer ensamheten smygandes. Usch..

Försöker hitta någonting roligt att ladda ner, men jag hittar inte ett skit. Det finns inte en enda serie som jag och Danne inte har sett alla säsonger av, vi tittar på serier JÄMT. Vi ser aldrig på film, bara serier som vi följer... Haha, det är våran grej :) Så det finns liksom ingenting som jag kan ladda ner längre, känns det som. Trist är det, jag är less på att se samma avsnitt på Vänner, Law and order: SVU, One Tree Hill, Cougar Town m.fl. om och om igen.

Nej, nu ska jag bära ner min lilla prinsessa och lägga henne i sängen. Hon har somnat här i soffan bredvid sin mamma. Förstår inte hur man kan vara så vacker, gullhuvve. Sedan ska jag ta någonting att äta innan jag lägger mig och sover...

Imorgon ska vi upp tidigt om Haylee vill det, sedan ska vi göra oss iordning och fara ner på stan. Har lite ärenden på banken bland annat, sedan ska jag sola med Sandra. Måste göra det, har ju börjat så jag kan inte ha uppehåll för länge för då försvinner ju färgen som man byggt upp, och då får man börja om igen. Jobbigt, det borde räcka att sola en gång sedan håller det i några månader ;) Ett sådant super-solarium ska jag uppfinna..

Ska bli bättre på att knäppa och lägga ut bilder också. Det lovar jag! Men jag tänker aldrig på att fotografera när jag gör grejer.. Ska börja med det! Imorgon ska jag in på stan och köpa en svinsöt body från Name It till Haylee, har köpt byxorna som hör till redan.. Visar imorgon! Hon kommer att bli så vacker i dom :D hihi.

Godnatt.


Mamma älskar dig mer än allt annat Haylee


PS. Sara, du som kommenterade i inlägget "Tågkaos", om du lämnar en länk till din egen blogg eller så så kan jag svara på din fråga.

Kommentarer
Postat av: sara

vill bara gratulera till en oerhört vacker liten hija :) felicitaciones! önskar er all lycka i framtiden.

2010-02-25 @ 14:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0